Tomáš Hauptvogel: 'Na motorku už znovu nesednu'
zdroj: Profimedia

Tomáš Hauptvogel: 'Na motorku už znovu nesednu'

16. 5. 2015 – 21:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Jednačtyřicetiletý moderátor promluvil o své nedávné bouračce, při které málem přišel o život.

Jak jsme vás již informovali, Tomáš Hauptvogel měl 16. dubna těžkou nehodu. Nedaleko Úval u Prahy se jeho motorka střetla s protijedoucí Octavií, která mu nedala přednost při odbočování z hlavní silnice. Naráz byl tak silný, že moderátora vymrštil do vzdálenosti cca 15-ti metrů.

"Měl jsem obrovské štěstí, protože kdyby tam byl nějaký patník, sloupek, cokoliv, tak to mohlo být fatální. To bychom se tady spolu nebavili, maximálně byste si mohli jít vyfotit křížek u silnice. Takhle to odnesly jen ruce a noha, to nic není, jen takové provozní věci. To sroste," řekl Tomáš Blesku a dodal, že v nemocnici si užil spoustu bolesti.

"Co vám budu vykládat, když vám rovnají otevřené zlomeniny, tak to není úplně radostná záležitost. Byl jsem čtyři hodiny na sále, kde mě dávali dohromady, celé tělo mám plné železa."

Není divu, že po tomto hrůzném zážitku chce Hauptvogel s ježděním na motorce skončit…

"I skútr půjde z domu. Nechci riskovat, jestli bych měl takovou kliku i příště. Jestli by tam zase stáli všichni ti andělé strážní. Nehodlám to pokoušet. Asi by to bylo jiné, kdyby to byla moje vina. Kdybych letěl sto padesát a neodhadl vzdálenost, řeknu si, že jsem blbej a musím být příště opatrnější. Jenže já opatrný byl," vysvětlil.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku