Tomáš Berdych nebo Petra Kvitová, kdo vyhraje Wimbledon?
zdroj: tisková zpráva

Tomáš Berdych nebo Petra Kvitová, kdo vyhraje Wimbledon?

30. 6. 2016 – 17:15 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Tomáš Berdych i Petra Kvitová momentálně bojují o wimbledonský pohár v anglickém Londýně. Zatímco Petra má doma již 2 poháry z tohoto prestižního turnaje, Tomáš na ten svůj stále ještě čeká. Nejblíže svému vysněnému titulu byl v roce 2010, kdy ve finále podlehl Rafaelu Nadalovi. Jak to dopadne letos? Kdo se ve Wimbledonu dostane nejdále?

Tomáš Berdych

Tomáš Berdych je český tenista, který na profesionální okruh vstoupil v roce 2002. S tenisem začal v pěti letech. Poprvé na sebe výrazněji upozornil na Letních olympijských hrách 2004, kde porazil světovou jedničku Švýcara Rogera Federera. Jako nejoblíbenější uvádí tvrdý povrch. Hraje pravou rukou a mezi jeho nejlepší údery patří forhend a servis. Společně s Petrou Kvitovou vyhrál Hopman Cup 2012. Více informací.

Tomáš Berdych zdroj: Profimedia

Více fotek Tomáše Berdycha

zdroj: Archiv

Více videí Tomáše Berdycha

Petra Kvitová

Petra Kvitová je česká tenistka, která do profesionálního tenisu vstoupila v roce 2006. Na okruhu WTA vyhrála deset turnajů ve dvouhře žen. Do šestnácti let startovala za TJ Fulnek, kde ji vedl otec Jiří Kvita, poté se stal jejím mateřským tenisovým klubem TK Agrofert Prostějov, s nímž opakovaně vyhrála mistrovství republiky smíšených družstev, a jehož je od 4. července 2011 doživotní čestnou členkou. Více informací.

Petra Kvitová zdroj: Profimedia

Více fotek Petry Kvitové

zdroj: Archiv

Více videí Petry Kvitové

Staňte se členem fanklubu vašeho oblíbeného sportovce!
Fanklub Tomáš Berdych
Fanklub Petra Kvitová

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku