Tohle mohlo skončit otřesně! V bytě Liama Payna hořelo a odnesli to kamarádi
zdroj: Profimedia

Tohle mohlo skončit otřesně! V bytě Liama Payna hořelo a odnesli to kamarádi

5. 9. 2013 – 10:00 | Magazín | Tevi | Diskuze:

Při takové jednoduché činnosti jako je výměna plynové bomby může dojít k obrovským zraněním. Sám zpěvák skupiny One Direction se o tom přesvědčil.

Mohlo to dopadnout dost šíleně a jeho fanynkám by zbyly jen oči pro pláč. Dvacetiletý Liam se totiž rozhodl udělat si party ve svém bytě a při té příležitosti si chtěl na své terase zapnout ohřívací plynovou lampu. Když se jeho kamarád rozhodl vyměnit plynovou bombu, něco se porouchalo a plyn explodoval.

Liam byl v tu chvíli v kuchyni a tak okamžitě běžel svému kamarádovi pomoct, jelikož terasa  byla v plamenech. Oheň se pak dostal až do obývacího pokoje. Celkem tato exploze poranila tři lidi. Dvě oběti měly povrchová zranění na rukou a třetí na rukou a obličeji, všichni byli převezeni do nemocnice.  Z domu bylo při nehodě evakuováno zhruba třicet osob.

Dům v Londýně, kdy bydlí Liam Payne zdroj: Profimedia

Na rozdíl od svého kamaráda, který utrpěl popáleniny na dvaceti procentech těla, Liamovi se nic nestalo. Své poraněné přátele doprovodil do nemocnice a je rád, že všichni budou v pořádku. Zpěvák si teď bude muset dát dohromady svou terasu, která je totálně zdevastovaná.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku