To nejlepší ze sociálních sítí: Truchlící Louis Tomlinson a polonahá Mel C
Sociální sítě 43 | zdroj: tisková zpráva

To nejlepší ze sociálních sítí: Truchlící Louis Tomlinson a polonahá Mel C

14. 12. 2016 – 16:30 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Chcete vědět, jaké zajímavé příspěvky se během uplynulého týdne objevily na profilech vašich oblíbených osobností? Přečtěte si následující článek a dozvíte se to.

Louis Tomlinson

Louis Tomlinson na Instagramu vzdal poslední hold své mamince Johannah Deakin, která před několika dny podlehla leukémii. „Moje máma před Brits na začátku tohoto roku vypadala nádherně. Miluji tě a moc mi chybíš,“ připsal k jejich společné fotografii, která vznikla na jim zmíněných BRIT Awards.

Louis Tomlinson zdroj: Instagram

Pink

Pink se pochlubila svým těhotenským bříškem. Vypustila do éteru povedenou momentku, na níž je nahoře bez a objímá ji její dcera Willow Sage Hart. „To přitulení je skutečné,“ podotkla. Zatím není jasné, zda se Willow dočká bratříčka či sestřičky. Zpěvaččin manžel však doufá v první zmíněnou variantu.

Pink zdroj: Instagram

Veronika Kopřivová

Modelka Veronika Kopřivová na Facebooku publikovala příspěvek, ze kterého lze lehce usoudit, že nedlouho po příletu do České republiky prodělala kolaps. Podle informací Prásk.tv však ve skutečnosti měla návštěvu nemocnice naplánovanou a chtěla si ze svých příznivců jen vystřelit. Co si o tom myslíte vy?

Veronika Kopřivová a Jaromír Jágr zdroj: prask.nova.cz

Melanie C

Spice Girl Mel C nepatří zrovna k celebritám, které zaplavují sociální sítě svými nahými selfíčky. Tentokrát ale udělala výjimku a zapózovala jen v kalhotkách. Mj. tak můžete obdivovat její vysportované a potetované bříško. Někteří followeři jí však ihned obvinili z pokrytectví – a to kvůli tomu, že nedávno označila dívčí skupinu Little Mix za „příliš provokativní“.

Melanie C zdroj: tisková zpráva

Robert Kardashian

Novopečený tatínek Rob Kardashian se na Instagramu rozněžnil nad svou dcerkou Dream. Jde prý o tu jednoznačně nejlepší věc, která ho v životě potkala. Mimochodem, na Robově účtu naleznete také sladké video, v němž malá Dream propaguje ponožky z jeho řady Arthur George.

Robert Kardashian zdroj: Instagram

Martina Kociánová

Populární moderátorku a herečku Martinu Kociánovou vyhodili z Českého rozhlasu. K této nepříjemné události se vyjádřil i její devítiletý adoptovaný syn, který... ale na to už se podívejte sami:

Martina Kociánová zdroj: facebook.com

Mariah Carey

Mariah Carey veřejně poděkovala své dobré kamarádce Beyoncé za to, že se zúčastnila její sobotní show v newyorském Beacon Theatre. Kromě toho rovněž zveřejnila roztomilý snímek svých dvojčat Moroccana a Monroe a Beyonciny dcery Blue Ivy.

Mariah Carey zdroj: Instagram.com

Zatím bez komentáře, buďte první!