To nejlepší ze sociálních sítí: Nová známost  Jennifer Lopez a „potlučený“ Jamie Foxx
zdroj: Instagram

To nejlepší ze sociálních sítí: Nová známost Jennifer Lopez a „potlučený“ Jamie Foxx

11. 1. 2017 – 19:33 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Chcete vědět, jaké zajímavé příspěvky se během uplynulého týdne objevily na profilech vašich oblíbených osobností? Přečtěte si následující článek a dozvíte se to.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez nepřímo potvrdila, že randí s rapperem Drakem. Na sociálních sítích se totiž objevily fotografie, na kterých má na sobě tentýž náhrdelník, jaký v poslední době nosil právě Drake. Otázkou zůstává, zda si ho vypůjčila nebo dostala darem...

Jennifer Lopez zdroj: mirror.co.uk

Channing Tatum

Channing Tatum na Instagramu zveřejnil velmi odvážný snímek. Ne však sebe, ale své manželky Jenny Dewan. Krásná brunetka na něm leží úplně nahá v posteli a podle všeho spí. „Čas zdřímnutí = nejlepší čas,“ komentoval ho její choť. Docela by nás zajímalo, co mu na to pak Jenna řekla...

Channing Tatum - manželka v posteli zdroj: Instagram

Eva Perkausová

Oblíbená moderátorka Eva Perkausová opět vystavila na odiv své přednosti. Tentokrát v pohádkové Dubaji. „Krásné sny,“ připsala k fotografii, která vznikla v koupelně jejího luxusního hotelového pokoje. Tamější muže to nadchlo natolik, že jeden ji hned sbalil. Podívejte se, jak jim to spolu sluší.

Eva Perkausová zdroj: Facebook

Jamie Foxx

Jamie Foxx vypustil do éteru video, v němž si zdánlivě zakrývá monokl získaný při hromadné bitce v jedné losangeleské restauraci. Ta se prý strhla poté, co devětačtyřicetiletého herce napadl nejmenovaný agresivní muž. Foxx se k tomuto incidentu nejprve vyjádřil a a následně ukázal, že jeho oko je v pořádku. Pak oznámil, co si přeje do letošního roku a krátce promluvil i o svém novém akčním filmu Sleepless.

Jamie Foxx zdroj: Instagram

Azealia Bank

Azealia Bank údajně dostala BAN na Facebooku – a to kvůli svým verbálním útokům na Brazílii, kterou mj. označila za „třetí svět bláznů“. Někteří sice tvrdí, že svůj účet smazala dobrovolně, jenže... Bank už loni vyhodili z Twitteru, kde publikovala několik rasistických komentářů na adresu Zayna Malika. Takže možnost, že nyní svým chováním popudila administrátory Facebooku, považujeme za pravděpodobnější.

Azealia Bank zdroj: mirror.co.uk

Monika Absolonová

Monika Absolonová své fanoušky  informovala o tom, že jí skončila mateřská dovolená a začíná opět pracovat. Zdá se však, že raději by si ještě chvíli užívala volna a svého vytouženého syna Tadeáše. „Tak zkouška na Funny girl první za námi!!! Ale s Tádou, je s Tádou...I když už je to čertík...“ uvedla a dodala, že už odstrojila vánoční stromeček a její domov jí teď připadá smutný.

Monika Absolonová zdroj: Facebook

Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian se pochlubila několika sexy selfíčkama, které pořídila během své dovolené na Bahamách. Věříme, že pohled na její opálené tělo v bikinách vás v současných mrazech alespoň trochu zahřeje.

Kourtney Kardashian zdroj: Instagram

Zatím bez komentáře, buďte první!