To nejlepší ze sociálních sítí: Nahá Jodie Marsh a těhotná Geri Horner
zdroj: Vlastní foto autora

To nejlepší ze sociálních sítí: Nahá Jodie Marsh a těhotná Geri Horner

12. 10. 2016 – 17:01 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Chcete vědět, jaké zajímavé příspěvky se během uplynulého týdne objevily na profilech vašich oblíbených osobností? Přečtěte si následující článek a dozvíte se to.

Jodie Marsh

Britská bodybuilderka a příležitostná glamour modelka Jodie Marsh opět zapózovala v rouše Evině. Tentokrát přímo v posilovně. „Když jste nazí a vše, co potřebujete, je pár úžasných bot,“ komentovala jednu z pikantních selfie. Řekli byste, že už jí táhne na čtyřicítku? My tedy ne!

Jodie Marsh zdroj: Instagram

Candice Swanepoel

Candice Swanepoel se stala maminkou. Podle dostupných informací v pátek 7. října porodila chlapečka. O této radostné události jako první informoval její dobrý kamarád, slavný fotograf Jerome Duran. Není bez zajímavosti, že k tomu použil snímek, který blonďatou krásku zachycuje s těhotenským bříškem a nahoře bez.

Candice Swanepoel zdroj: Instagram

Karel Gott

Karel Gott se vrací na koncertní pódia. Po roční pauze zazpíval v Malostranské besedě a následně na Facebooku prozradil, jaké to bylo. „Moji milí příznivci, protože jsem plný nádherných dojmů z včerejšího komorního koncertu v Malostranské besedě, nedá mi to nepodělit se o ně s vámi. Na podobných malých scénách jsem v Praze začínal před padesáti pěti lety. Po prvních velkých hitech jsem pozvolna klubovou scénu opouštěl a začal jsem koncertovat ve velkých sálech, poté i sportovních halách. A přesto mě i po těch letech klubová scéna stále přitahuje. Představoval jsem si, že malý komorní koncert bude mým tichým návratem na pódia. Přesně to se včera večer stalo. Nádherná atmosféra Malostranské besedy mě doslova uchvátila a zalila nepopsatelnou energií. Těším se, že brzy ji na vás přenesu i já. Váš Karel Gott," napsal.

Karel Gott zdroj: Facebook

Geri Horner

Bývalá Spice Girl Geri Horner prostřednictvím sociálních sítí oznámila, že se svým manželem Christianem čeká miminko. Její desetiletá dcera Bluebell (kterou má z předchozího vztahu) se tak dočká sestřičky nebo bratříčka.

Geri Horner zdroj: Instagram

Kylie Jenner

Kylie Jenner zveřejnila šokující fotku, na kterém podle jistého uživatele Twitteru vypadá jako čtrnáctiletá prostitutka. Hvězdu reality show The Keeping Up With The Kardashians tato kritika ovšem ani trochu nevyvedla z míry. Dotyčnému vzkázala, že má pocit, že vypadá jako devatenáctiletá prostitutka…

Kylie Jenner zdroj: mirror.co.uk

Tereza Kerndlová

Tereza Kerndlová 6. října oslavila třicáté narozeniny. A to u moře – konkrétně ve Španělsku. Samozřejmě nezapomněla ani na své příznivce, kterým naservírovala pár povedených momentek z pláže. Sluší jí to, že?

Tereza Kerndlová zdroj: Instagram

Chris Brown

Chris Brown, který byl nedávno zatčen za ohrožování ženy pistolí, na Instagramu publikoval dojemný vzkaz pro svou dvouletou dceru Royalty. „Jsem rád, že jsem na sebe vzal zodpovědnost být otcem a tato malá slečna mi dala sílu, bezpodmínečnou lásku a především SMYSL,“ uvedl mj. Nu, možná by se měl spíš snažit být jí dobrým příkladem.

Chris Brown zdroj: Instagram

Zatím bez komentáře, buďte první!