To nejlepší ze sociálních sítí: Loučení s Leonardem Cohenem a nahá Emily Ratajkowski
zdroj: Instagram

To nejlepší ze sociálních sítí: Loučení s Leonardem Cohenem a nahá Emily Ratajkowski

16. 11. 2016 – 18:23 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Chcete vědět, jaké zajímavé příspěvky se během uplynulého týdne objevily na profilech vašich oblíbených osobností? Přečtěte si následující článek a dozvíte se to.

Leonard Cohen

Bette Midler, Justin Timberlake, Slash a celá řada dalších celebrit na sociálních sítích vzdala hold  kanadskému básníkovi a zpěvákovi Leonardu Cohenovi, který zemřel 7. listopadu ve věku 82 let. Jejich vybrané příspěvky si můžete prohlédnout níže.

Leonard Cohen zdroj: mirror.co.uk

Liam Payne

Liam Payne už má plné zuby lidí, kteří neustále řeší, zda se svou partnerkou Cheryl čeká či nečeká dítě. Proto jim prostřednictvím Instagramu vzkázal, aby respektovali jeho soukromí. Ani on sám však nejspíš nepředpokládá, že by jeho originálně pojatá výzva padla na úrodnou půdu.

Liam Payne zdroj: Instagram

Marta Jandová

Martě Jandové údajně nikdo nevěří, že používá městskou hromadnou dopravu. Rozhodla se tedy na Facebooku vystavit fotku na níž předvádí svou „tramvajenku“ a připojit hashtagy “#jezdimradamhd“ a „#docentrasautemjenzatrest“. Nejspíš jí to však připadalo málo přesvědčivé, protože jen o pár dní později následoval obrázek, který ji zachycuje na eskalátoru ve stanici metra.

Marta Jandová Marta Jandová | zdroj: Facebook

Emily Ratajkowski

Americká modelka a herečka Emily Ratajkowski na Instagram nahrála další hodně odvážnou selfie. Je na ní úplně nahá… a vypadá prostě úchvatně. Magazín Mirror dokonce napsal, že jde o tu vůbec nejsexy selfie, kterou na inkriminované sociální síti dosud zveřejnila. Souhlasíte?

Emily Ratajkowski zdroj: Instagram

Kylie Jenner

Kylie Jenner zapózovala se svým přítelem Tygou… a velkým diamantovým prstenem na ruce. Výsledný snímek navíc opatřila poměrně tajuplným komentářem – „nevědí“. Spekulace, podle kterých slavný pár chystá veselku, samozřejmě okamžitě nabraly na intenzitě. „Tak je zasnoubená nebo????? (sic),“ otázal se jeden uživatel. Nu, jistě se to brzy dozvíme.

Kylie Jenner zdroj: Instagram

Renata Langmannová

Renata Langmannová zalovila ve svém archivu a publikovala společnou momentku s Donaldem Trumpem. Ta vznikla v roce 2006, kdy se ve Spojených státech konala Miss Universe. Většinu jejích fanoušků to ovšem ani trochu nenadchlo. Prý nejde o nic, čím by se měla chlubit.

Renata Langmannová a Donald Trump zdroj: Instagram

Blac Chyna a Rob Kardashian

Blac Chyna a Rob Kardashian se stali rodiči. Osmadvacetiletá modelka 10. listopadu v losangeleském Cedars-Sinai Medical Centre přivedla na svět holčičku, která dostala jméno Dream Renee. Netřeba asi dodávat, že na sociálních sítích už naleznete spoustu jejích fotografii i videí.

Blac Chyna a Rob Kardashian zdroj: Instagram

Blac Chyna a Rob Kardashian zdroj: Instagram

Zatím bez komentáře, buďte první!