To nejlepší ze sociálních sítí: Hacknutý Facebook Liama Paynea a nahá Mel B
zdroj: Vlastní foto autora

To nejlepší ze sociálních sítí: Hacknutý Facebook Liama Paynea a nahá Mel B

7. 12. 2016 – 19:01 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Chcete vědět, jaké zajímavé příspěvky se během uplynulého týdne objevily na profilech vašich oblíbených osobností? Přečtěte si následující článek a dozvíte se to.

Liam Payne

Facebook Liama Paynea byl hacknut! Neznámí útočníci na něj před několika dny umístili sexuálně explicitní obsah. K tomuto incidentu mimochodem došlo jen týden poté, co se zpěvákova přítelkyně Cheryl stala terčem hackerů, kteří její instagramový účet zaplavili obrázky se satanistickou tématikou.

Liam Payne zdroj: mirror.co.uk

Emily Ratajkowski 

Emily Ratajkowski je známa tím, že s nahotou nemá žádný problém. Když ale fotograf Jonathan Leder zveřejnil několik jejích aktů, docela slušně ji tím vytočil. Pětadvacetiletá modelka tvrdí, že tak učinil bez jejího souhlasu a na svém Twitteru se do něj pořádně opřela. Přečtěte si, co všechno napsala.

Emily Ratajkowski zdroj: Twitter

Dara Rolins

Dara Rolins zapózovala ve sportovní podprsence. Na první pohled jde poznat, že pravidelně cvičí. „Krááásna postava vypracovaná kráásná,“ komentovala to jedna z jejích fanynek. Těžko uvěřit tomu, že Daře už je 44 let.

Dara Rolins zdroj: Instagram

Melanie Brown

Spice Girl Mel B vypustila do éteru úplně nahou selfie. „Jako žena přijímám své chyby a cítím se ve své kůži komfortně, možná i proto, že v ní budu po zbytek svého života,“ připsala k ní a dodala, že je typ dívky, který naprosto necítí potřebu něco měnit. Podle jejího názoru totiž zástupkyně něžného pohlaví musejí milovat kůži, ve které jsou. Souhlasíte?

Melanie Brown zdroj: Instagram

Kylie Jenner

Kylie Jenner si pořídila nové přiléhavé šaty hnědé barvy. A je z nich tak nadšená, že pomocí Snapchatu natočila a zveřejnila hned 17 krátkých videí, ve kterých je předvádí. „To musí být rekord,“ podotknul k tomu magazín Mirror. Nás ale víc zaujaly nedávné snímky, které ji zachycují v zatraceně sexy bikinách.

Kylie Jenner zdroj: Instagram

Lucie Borhyová a Rey Koranteng

Populární moderátoři Lucie Borhyová a Rey Koranteng si zadělali na problém se svým zaměstnavatelem. Nechali se totiž zvěčnit před letadlem, kterým vyráželi na pracovní cestu, přičemž Lucie výsledný obrázek později vystavila na Facebooku. Háček spočívá v tom, že jejich smlouva s TV Nova jim cestování jedním letadlem údajně zakazuje.

Lucie Borhyová a Rey Koranteng zdroj: Facebook

Vánoční stromečky

Vánoce se rychle blíží a některé celebrity – například John Terry, Geri Horner či Laura Whitmore – už se na sociálních sítích chlubí svými stromečky. Pokud vás zajímá, jak vypadají, prohlédněte si následující fotografie. Třeba vás inspirují k tomu, abyste si ten svůj nazdobili podobně.

Vánoční stromečky zdroj: mirror.co.uk

Zatím bez komentáře, buďte první!