To nejlepší ze sociálních sítí: Gwyneth Paltrow bez make-upu a klikující David Beckham
zdroj: Vlastní foto autora

To nejlepší ze sociálních sítí: Gwyneth Paltrow bez make-upu a klikující David Beckham

30. 9. 2016 – 16:45 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Chcete vědět, jaké zajímavé příspěvky se během uplynulého týdne objevily na profilech vašich oblíbených osobností? Přečtěte si následující článek a dozvíte se to.

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow 27. září oslavila své 44. narozeniny. Při této příležitosti zveřejnila povedenou selfie, která ji zachycuje nenalíčenou „Žádný makeup na mé 44. narozeniny, přijímám svou minulost i budoucnost. Děkuji za instalove#goopgoesmakeupfree @goop,“ komentovala ji.

Gwyneth Paltrow zdroj: Instagram

Dcera Sylvestra Stalloneho Scarlet

Nejmladší dcera Sylvestra Stalloneho je novou vycházející hvězdou Instagramu. Čtrnáctiletá Scarlet už má více než 95 000 followerů a neustále jí přibývají další. A co všechno na svém účtu publikuje? Na to už se podívejte sami.

Scarlet Stallone zdroj: Instagram

Jiří Suchý 

Jiří Suchý se krátce před dovršením 85 let věku zhroutil v divadle a navíc dostal chřipku.  V důsledku toho musel zrušit několik plánovaných představení. „No a už je to tady! Ke kolapsu se přidala chřipka, nejspíš aby nebyl sám. Je pěkné, jak ty choroby při sobě drží. Obávám se, že ti, kdo přijdou dnes večer na Čochtanův divotvorný hrnec, se ho nedočkají. Zřejmě to vyřešíme naším obvyklým způsobem: vstupenky budou platit na jiný den a dnes jim tu cestu do Semaforu vynahradí Jitka Molavcová s kapelou. Bude to takový koncert navíc, a zadarmo. Takže diváci na mé chorobě ještě vydělají. A potom, že je na světě spravedlnost,“ postěžoval si na Faceboku.

Jiří Suchý zdroj: Facebook

David Beckham

David Beckham přijal takzvanou 22 push-up challenge. Po dobu 22 dní tak dělal celkem 22 kliků denně… a to pouze ve spodním prádle a na klavíru! „Byl jsem vyzván Guyem Ritchiem. To je něco, co vzbuzuje vášně,“ uvedl mimo jiné v jednom z videí, které nahrál na svůj Instagram.

David Beckham zdroj: Instagram

Bar Refaeli

Bar Refaeli se pochlubila svou poporodní postavou. Jednatřicetiletá izraelská modelka, která v minulosti randila například s Leonardem DiCapriem, se nijak neostýchala a zapózovala v erotickém prádle. Je třeba uznat, že vypadá opravdu báječně!

Bar Refaeli zdroj: Instagram

Nicole Vaidišová

Bývalá úspěšná tenistka Nicole Vaidišová potěšila své fanoušky několika žhavými fotkami z dovolené. Podle dostupných informací si momentálně užívá v Abú Zábí. Nu, o důvod víc, proč závidět obyvatelům Spojených arabských emirátů…

Nicole Vaidišová zdroj: Instagram

Adam Levine a Behati Prinsloo

Hrdí rodiče Adam Levine a Behati Prinsloo vypustili do éteru první snímky své novorozené dcery Dusty Rose. „Žádná slova nemohou popsat (emotikon srdíčka) Dusty Rose Levine 9/21/16,“ připsala k jedné z nich Behati.

Adam Levine a Behati Prinsloo zdroj: Instagram

Zatím bez komentáře, buďte první!