To nejlepší ze sociálních sítí: Chrissy Teigen se stala maminkou, Olivia Wilde je opět v tom!
Sociální sítě | zdroj: Instagram

To nejlepší ze sociálních sítí: Chrissy Teigen se stala maminkou, Olivia Wilde je opět v tom!

20. 4. 2016 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Chcete vědět, jaké zajímavé příspěvky se během uplynulého týdne objevily na profilech vašich oblíbených osobností? Přečtěte si následující článek a dozvíte se to.

Úspěšná módní návrhářka Victoria Beckham a hvězda Zoufalých manželek Eva Longoria natočily krátké video, které první jmenovaná následně vtipně upravila – pomocí aplikace Snapchat si „nasadila“ psí uši a čenich. Možná chtěla trochu vylepšit svou image ledové královny…

Victoria Beckham Victoria Beckham | zdroj: Instagram

Irsko – americká herečka Olivia Wilde odhalila, že čeká druhého potomka. A to vážně povedeným způsobem. Zveřejnila roztomilou fotku, která ji zachycuje, jak sedí na posteli se svým dvouletým synem Otisem a hladí si bříško. Otis dělá totéž. Gratulujeme a oběma přejeme příjemný průběh těhotenství!

Olivia Wilde je těhotná Olivia Wilde je těhotná | zdroj: Instagram

Vlaďka Erbová informovala své příznivce o tom, že musela podstoupit operaci štítné žlázy. „Děkuji všem, kteří jsou blízko… za podporu... operace štítné žlázy proběhla pode vedením prof. MUDr. Vladislava Třešky, DrSc. na Chirurgické klinice FN Plzeň bez problémů, úspěšně. Rekonvalescence byla rychlá a nekomplikovaná. A podstatné je to, že histologický nález je zcela v pořádku a není třeba další léčby,“ uvedla mj. na Facebooku.

Vlaďka Erbová Vlaďka Erbová | zdroj: Facebook

Chrissy Teigen a John Legend prostřednictvím sociálních sítí oznámili, že se stali rodiči krásné dcerky. „Je tady! „Luno Simone Stephens, jsme do tebe tak zamilovaní. A velmi ospalí. Velmi ospalí,“ napsala nadšená modelka. „Naše nová láska je tady. Luna Simone Stephens, narozená ve čtvrtek 14. Nemůžeme být šťastnější!“ dodal její manžel.

Chrissy Teigen a John Legend Chrissy Teigen a John Legend | zdroj: Twitter a Instagram

Kendall Jenner na kalifornském hudebním festivalu Coachella vystavovala na odiv bradavky! Vzala si totiž hodně sexy bralet, který toho víc odhaloval, než zakrýval. Nu a na něj už nic... Netřeba asi dodávat, že budila zaslouženou pozornost.

Kendall Jenner Kendall Jenner | zdroj: Instagram

Tereza Kerndlová vypustila do éteru pár svůdných momentek z pobytu ve Španělsku, do kterého vyrazila společně se svým partnerem Reném Mayerem. „Po čase jsem opět na milovaném místě… Na koupání to není, jen pro odvážné,“ konstatovala.

Tereza Kerndlová Tereza Kerndlová | zdroj: Instagram

Briana Jungwirth a Louis Tomlinson se stali terčem velice nevhodných spekulací, podle kterých je jejich syn Freddie „podvrh“ a všechny jeho fotografie jsou zfalšované. „Tohle je opravdu kruté. Obvykle se nevyjadřuji, ale ráda bych věděla, jak byste se coby novopečené maminky cítily při čtení něčeho takového. Jak se kdokoliv opovažuje nazývat mého syna podvrhem? Je to úchylné a morálně špatné. Nenechám nikoho, aby mi sebral radost z mého syna. A vím, že ani Louis ne,“ komentovala to Briana.

Neexistující mimčo zdroj: Instagram

A jako bonus ještě jedno těhotenství - hollywoodská superstar Megan Fox nepřímo potvrdila zvěsti o tom, že bude trojnásobnou maminkou. Publikovala tři snímky, na kterých pózuje se svými spoluherci Shiou LaBeoufem, Willem Arnettem a Jakem Johnsonem a každou z nich opatřila hashtagem „#notthefather“. Že by otcem byl její odcizený manžel Brian Austin Green? Této variantě nahrává i tvrzení nejmenovaného dobře informovaného zdroje, který magazínu E! News prásknul, že rozvod slavného páru byl prozatím pozastaven.

Megan Fox a tatínkové Megan Fox a tatínkové | zdroj: Instagram

Zatím bez komentáře, buďte první!