To je úspěch! Selena Gomez získala ocenění mladých umělců Hollywoodu
zdroj: Profimedia

To je úspěch! Selena Gomez získala ocenění mladých umělců Hollywoodu

2. 8. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Má vše! Krásu, mládí, úžasnou práci a srdce Justina Biebera, se kterým ale už oficiálně nechodí. Nyní získala i skvělé ohodnocení své úspěšné kariéry.

Včera v Santa Monice proběhlo vyhlašování cen v rámci Young Hollywood Awards 2013. Jednadvacetiletá Selena, která si na tuto slavnostní událost oblékla přiléhavé černé šaty, které skvěle kontrastovaly s její opálenou pletí, obdržela za své pěvecké umění celkem dvě ceny. Jednak získala cenu za nejoblíbenější album u svých fanoušků a také za nejočekávanější turné. Obě ceny získala za své Star´s Dance album a turné.

Je to již čtvrté album mladé zpěvačky a v prvním týdnu se ho prodalo téměř sto tisíc kusů! Dokonce z žebříčku sestřelila i hudebního mága Jay-Z a jeho nové album Magna Charta Holy Grail. A aby toho nebylo málo, tak Seleně se to podařilo jako nejmladší sólové zpěvačce, zatímco její kamarádka Taylor Swift na to teprv čeká.

Zpěvačku zkrátka potkal úžasný rok a na co sáhne, tak se jí podaří. Otázkou je, jak to má nyní se štěstím v lásce. Žádný nový objev na obzoru není, ale stále častěji je vídána se svým ex Justinem Bieberem. Že by svůj milenecký vztah hodlali obnovit?

zdroj: YouTube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!