To je potupa! Písně Britney Spears slouží k zastrašování somálských pirátů!
zdroj: tisková zpráva

To je potupa! Písně Britney Spears slouží k zastrašování somálských pirátů!

30. 10. 2013 – 11:30 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

To je tedy pocta! V Africe je zpěvačka natolik populární, že její skladby využívá dokonce námořní policie.

Námořní hlídka na pobřeží Východní Afriky se rozhodla zaútočit proti nebezpečným pirátům poněkud kuriózním způsobem, který nemá obdoby. Pro zastrašení nebezpečných somálců používají písně jednatřicetileté popové star a to zejména songy Oops! I Did It Again a Baby One More Time.

"Její písně byly vybrané bezpečnostním týmem, protože se shodl, že je piráti budou nenávidět ze všech nejvíce. Jsou to lidé, kteří nesnášejí západní kulturu a hudbu, a proto jsou písně Britney tou nejlepší volbou," svěřil se s výběrem repertoáru člen pobřežní stráže Rachel Owens.

Britney Spears zdroj: youtube.com

Pokud tuto hudbu piráti nesnášejí, je tedy jasné, že se pobřeží budou vyhýbat velkým obloukem. A co hudba jiných západních hvězd? "Piráti se snaží této hudbě vyhýbat, jak to jen jde. Hudbu Justina Biebera ale využívat nechceme, to by bylo proti Ženevské konvenci."

Zpěvačka si tak může být jistá, že do mnoha afrických zemí pozvánku koncertovat zřejmě nedostane, ale je hezké, že alespoň k něčemu je její tvorba užitečná.

Somálští piráti se ostatně mohou těšit na její nové album Britney Jean, které spatří světlo světa již 3. prosince. Z nového alba jsme měli možnost ochutnat již song Work Bitch a další na sebe rozhodně nenechají čekat.

zdroj: youtube.com




Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku