To je podívaná! Nádherná dcera Madonny Lourdes zdědila krásu i sex-appeal po mamince
zdroj: Facebook

To je podívaná! Nádherná dcera Madonny Lourdes zdědila krásu i sex-appeal po mamince

15. 8. 2013 – 17:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Madonnina dcera se opravdu povedla. Od matky Lola dostala ty nejlepší geny a všichni jsou zvědaví, jak je zúročí.

Šestnáctileté dcera královny popu Lourdes Leon je teda kus.  Lola tráví prázdninový čas se svou matkou Madonnou a jejím přítelem Brahimem Zaibatem ve Francii, konkrétně v  Villefranche-sur-Mer. Zatímco pop star Madonna si užívá čas se svým mladičkým přítelem návštěvami kulturních akcí, Lourdes si užívá společnosti svých přátel, kteří jsou s ní na dovolené.

Lourdes Leon zdroj: Facebook

Společně chodí k moři a věnují se dalším aktivitám. Dá se předpokládat, že zítra oslaví i Madonniny pětapadesáté narozeniny.  Všichni si užívají francouzskou dovolenou a hodně dbají na to, aby se vyhnuli novinářům. I přes to se podařilo zachytit Lourdes, jak se baví s přáteli.

Lourdes Leon zdroj: Facebook

Její fotky musely nejednoho šokovat, protože i když je lole jen šestnáct let, na svůj věk rozhodně nevypadá. Po své matce zdědila asi všechny předpoklady pro ideální vzhled, neboť je opravdu přirozeně krásná a příroda ji obdařila i dokonalými křivkami.

Lourdes Leon zdroj: Facebook

 

Dá se tedy očekávat, že z Lourdes něco vyroste a když nebude pěveckou hvězdou, zazáří určitě na jiném poli. Tahle dítě má pro showbyznys bohatě naděleny geny i vzhled.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku