To je naše dítě! Kim Kardashian a Kanye West ukázali malou North
zdroj: Profimedia

To je naše dítě! Kim Kardashian a Kanye West ukázali malou North

15. 11. 2013 – 17:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Třiatřicetiletá herečka překvapila fanoušky i novináře, když na Instagramu zveřejnila dva nové snímky své dcery North.

Jejich vlastní život může být jako otevřená kniha, ale Kim Kardashian a Kanye West dali jasně najevo, že pro svoji dceru chtějí něco jiného. Proto se nelze divit, že Kim na svém Instagramu až do nedávna měla jen dvě Northiny fotografie.

K těm však nyní přibyly další dvě a jejich celkový počet se tak rozrostl na čtyři. První snímek, pojmenovaný „nová stylistka“, North zachycuje v náruči známého návrháře Riccarda Tisciho, kreativního ředitele společnosti Givenchy. Na druhé fotografii – kterou Kim příznačně nazvala „LOL“ – se roztomilá pětiměsíční holčička směje na celé kolo.

North zdroj: Instagram

Otázkou zůstává, co na to řekne hereččin přítel Kanye West. Ten se už dříve nechal slyšet, že rozhodně nemá v úmyslu hlásit Americe vše o své rodině. „Moje dcera není dítě Ameriky,“ prohlásil krátce poté, co se North narodila.

Dodejme, že Kim oba obrázky na Instagram umístila jen den poté, co ji na losangeleské dálnici zastavila policejní hlídka kvůli překročení maximální povolené rychlosti. Tento incident údajně způsobil značný chaos, neboť někteří paparazziové okamžitě zastavili a vystoupili ze svých aut, aby slavnou hvězdu mohli vyfotit.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku