Tiskovou konferenci k filmu One Direction provázelo davové šílenství
zdroj: Profimedia

Tiskovou konferenci k filmu One Direction provázelo davové šílenství

20. 8. 2013 – 11:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Podívejte se jak vypadá šílenství kolem nového filmu One Direction This Is Us 3D.

Kolem sedmdesáti tisíc fanoušků očekávalo tiskovou konferenci k filmu This Is Us 3D skupiny One Direction, která byla přenášena online. O něco méně se jich pak sešlo přímo na místě, kde sledovali přenos z tiskové konference na obrovské obrazovce. Někteří z fanoušků spali i tři noci v centru Londýna před obrazovkou, aby měli jistotu, že zahlédnou členy skupiny chystající se na tiskovku živě na červeném koberci. Leicester Square se tak stalo nejfrekventovanější částí tohoto velkoměsta.

Kvůli obrovské účasti fanoušků vyzval předseda londýnské policie, aby návštěvníci sledovali přenos online a nechodili pokud možno do centra města. Policie dokonce požádala kapelu, aby oslavy nechali až na pozdější dobu, neboť hrozí, že by je jejich obdivovatelky po městě hledaly.

fanoušci One Direction zdroj: Profimedia

Na tiskové konferenci předvedli kluci z One Direction opravdovou show. Začali po sobě rebelsky házet popcorn a tato zábava se pak zvrhla do fáze, kdy pražená kukuřice ve velkém lítala i směrem k novinářům. A na co se kluci ve filmu nejvíce těší? Harry uvedl, že konečně jejich fanoušci  poznají, jací kluci jsou doopravdy a ne jen přes sociální sítě. Zayna nejvíce nadchlo, že konečně mohl ve filmu vidět pocity jeho maminky, když jí koupil dům. Tehdy nemohl být s ní a její radost mohl sdílet jen přes telefon. 

Film bude mít premiéru v Británii 29.srpna, v USA 30. srpna a v Čechách se v kinech snímku dočkáme 5.září 2013.

Zatím bez komentáře, buďte první!