Terminátor se rozněžnil nad Miley Cyrus: 'Je to báječný člověk!'
zdroj: Profimedia

Terminátor se rozněžnil nad Miley Cyrus: 'Je to báječný člověk!'

25. 6. 2015 – 12:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Arnold Schwarzenegger okomentoval rozchod svého syna Patricka a známé rebelky. Jeho vyjádření nás hodně překvapilo.

Schwarzenegger během rozhovoru s Howardem Sternem prohlásil, že se s Miley setkal na lyžovačce v Sun Valley a zjistil, že je "fantastická".

Dvaadvacetiletá popová hvězda prý nakoupila dárky pro všechny malé děti z jejich rodiny a po čas prázdninového výletu do Idaha jim věnovala svou plnou pozornost.

"Je to báječný člověk. Má kariéru, která na ní klade určité požadavky a možná je trochu jiná, protože vyrůstala v hudební rodině. A co má být? Mně to nevadilo. Myslím, že Patrick měl nádherný zážitek, měl skvělý vztah a pak se celá ta věc nakonec rozpadla," konstatoval.

Akční hrdina rovněž tvrdí, že románek jeho syna s kontroverzní zpěvačkou ho nijak nevyvedl z míry.

"Za normálních okolností bych asi byl nervózní, ale můžu uvést pár důvodů, proč jsem nebyl. Jedním z nich je, že mé děti jsou velmi silné. Byly tak vychovány. Přesně vědí, jak daleko mohou zajít a měly by být odvážnější, měly by chodit ven poznávat různé lidi, takže jsem si kvůli tomu nedělal žádné starosti," řekl.

Upřímně řečeno, věříme mu tak každé druhé slovo. Podle našeho názoru ho vztah Miley a Patricka pěkně vykolejil a jejich rozchod pro něj představoval pádný důvod k oslavě. Nebo to vidíte jinak?

Zatím bez komentáře, buďte první!