Tereza Voříšková, nebo Kristýna Leichtová? Které herečce více fandíte?
Kristýna Leichtová a Tereza Voříšková | zdroj: tisková zpráva

Tereza Voříšková, nebo Kristýna Leichtová? Které herečce více fandíte?

14. 9. 2018 – 10:30 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Dnes se o vaši přízeň budou ucházet dvě krásné české herečky. Nejprve se vám představí Tereza Voříšková, která má již bohaté herecké zkušenosti. Naproti ní se postaví, neméně zkušená Kristýna Leichtová, která dokonce dnes slaví své 33. narozeniny. Kterou z této dvojice máte raději? Vyjádřete se v anketě na konci článku.

Tereza Voříšková

Tereza Voříšková je česká herečka, která se narodila 29. června 1989 v Praze. V dětství ráda tancovala, v 8 letech se objevila ve videoklipu k písni Medvídek od skupiny Lucie. V českých kinech se objevuje od roku 2008. Zahrála si ve spoustě českých komedií, jako např. Bobule, Svatba na bitevním poli, Rafťáci a další. Více.

Tereza Voříšková - Po strništi bos zdroj: Bioscop

Více fotek Terezy Voříškové

Kristýna Leichtová

Kristýna Leichtová je česká herečka, která se narodila 14. září 1985 v Plzni. Mezi její koníčky patří zpěv, malování a tanec. Zúčastnila se taneční soutěže StarDance, kde tančila s Václavem Masarykem. Jedním z jejích prvních filmů je Hostel, nebo Žralok v hlavě. Hraje také ve spoustě seriálů jako např. Gympl s (r)učením omezeným, Ohnivé kuře, nebo Comeback. Více.

Kristýna Leichtová - Ohnivý kuře zdroj: TV Prima

Více fotek Kristýny Leichtové

Přidejte se do fanklubu své oblíbené herečky
Fanklub Tereza Voříšková
Fanklub Kristýna Leichtová

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku