Tereza Pergnerová přiznala, že je opravdu šťastná a nyní žije hlavně Vyvolenými
zdroj: Profimedia

Tereza Pergnerová přiznala, že je opravdu šťastná a nyní žije hlavně Vyvolenými

14. 9. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Bývalá moderátorka Esa se po menší odmlce opět vrátila v plné parádě na televizní obrazovky jako moderátorka reality show Vyvolení. Jak se vlastně má?

I když devětatřicetiletou Terezu mnozí stále odsuzují za její drogovou minulost, každý by si měl možná nejprve zamést před svým prahem. Sama moderátorka nerada odsuzuje ostatní a snaží se je brát takové, jaké jsou i s jejich vadami. V čem je ale opravdu dobrá a patří právem vedle Leoše Mareše k těm nejlepším v České republice, je moderování. Proto také kývla na čtvrtou řadu Vyvolených, kde opravdu exceluje.

Moderátoři Vyvolených zdroj: Profimedia

"Ohromně mě baví a nabíjí právě fakt, že se stávám součástí života jedenácti lidí, které jsem si nevybrala a oni mojí. Skutečně mě zajímají, i když jsou jiní než já, anebo reagují jinak, než bych reagovala já. Je to obrovské studium člověka a jeho motivů, jak se chová a má mnohem větší rozměr, než běžně lidi v reality show vnímají," svěřila se serveru Pluska.sk. Tereza si to zkrátka užívá.

Dále se svěřila, že žije velmi skromně a neváhá ani nakupovat v second-handech, kde vždycky něco uloví. "V tomto jsem nastavená jinak než mnoho mých kolegyň. Moje náklady a náklady naší rodiny jsou skutečně skromné a vedu k tomu i moje děti. Nemyslím si, že ke štěstí potřebují drahé oblečení a telefony. Potom je i trochu dražší dárek velmi překvapí a udělá ohromnou radost," řekla.

Tereza Pergnerová a Jiří Chlebeček Tereza Pergnerová a Jiří Chlebeček | zdroj: Profimedia

Tereza skutečně našla nové hodnoty svého života a je šťastná. Už deset let je čistá a osmým rokem žije se svým přítelem Jiřím Chlebečkem, do kterého je i přes občasné neshody stále velmi zamilovaná. Společně vychovávají jejího třináctiletého syna Samuela a společnou pětiletou dceru Natálii. Jak sama říká, nejraději je se svou rodinou, ale pokud se naskytne nějaký zajímavý projekt, ráda si k němu odskočí od plotny.

zdroj: youtube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku