Tereza Kerndlová do toho praští ve velkém stylu!
zdroj: Profimedia

Tereza Kerndlová do toho praští ve velkém stylu!

30. 5. 2013 – 16:30 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Milovnice módy a luxusních značek popová hvězdička Tereza nenechá náhodě ani její den D. Příprava na svatbu je již nyní v plném proudu!

Z šestadvacetileté star hudebního nebe Tereza Kerndlové se již v létě stane paní Mayerová. Po devíti letech krásného vztahu na psí knížku, řekla své ANO o šestnáct let staršímu příteli Renému Mayerovi. Zásnuby se nesly v honosném duchu, a tak i svatba bude luxusem pokračovat. Zásnubní prsten od Tiffanyho dostala Tereza na dovolené v Paříži v prezidentském apartmá s výhledem na Eiffelovku.

Tereza, dcera slavného zpěváka Ládi Kerndla, však dodrží tradici, a nechá tatínkovi zaslat svatební účet. Ten s extrémními výdaji za dcerunčinu svatbu počítá a dává jí volnou ruku při přípravách. A tak Terezka vybírá, přebírá už teď, aby její nejkrásnější den života stál za to!

Zpěvačka připravuje nejen vysněnou svatbu, ale také otřesnou narozeninovou oslavu! Za pár měsíců by totiž měl vyjít videoklip k novému songu Klišé z plyše, který je celý o nepovedené narozeninové oslavě.

...

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku