Těhulka Kim Kardashian: Proč třikrát denně leží vzhůru nohama a dává si na břicho led?
zdroj: Instagram

Těhulka Kim Kardashian: Proč třikrát denně leží vzhůru nohama a dává si na břicho led?

27. 11. 2015 – 12:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Pětatřicetiletá televizní hvězda možná bude muset na císaře. Její miminko je totiž pořád v poloze podélné koncem pánevním.

Kim - která je momentálně ve 36. týdnu - by samozřejmě preferovala vaginální porod. Proto se svého potomka intenzivně snaží přimět k tomu, aby se přetočil.

"Třikrát denně ležím po dobu patnácti minut vzhůru nohama," prozradila na svých webových stránkách. "Poslouchám hudbu ve správné poloze, dávám si na některá místa na břiše led…"

Kim Kardashian zdroj: Instagram

Manželka rappera Kanyeho Westa už prý vyzkoušela dokonce i akupunkturu a hypnózu. Zatím ale nic nezabralo a momentálně proto uvažuje o takzvaném ECV (manuálním otočení plodu). Moc se jí do toho ale nechce.

"Vypadá to značně bolestivě a děsivě a musí se to dělat v nemocnici… Jasně, pokud to bude nezbytné a pro mého syna bezpečnější, půjdu na císařský řez – ale byla bych raději, kdyby to nebylo zapotřebí," uvedla a dodala:

"Nebudu lhát, celý tenhle porod ve mně vyvolává úzkost. Doufám, že se dítě otočí a všechno půjde dobře, ale jsem připravená na cokoliv!"

Škoda, že se podrobně nerozepsala o tom, jak probíhal onen nezdařený pokus o hypnózu. To by nás docela zajímalo…

 

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku