Těhotná Fergie a Josh Duhamel řádili na Kids’ Choice Awards
zdroj: Profimedia

Těhotná Fergie a Josh Duhamel řádili na Kids’ Choice Awards

26. 3. 2013 – 10:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Stacy "Fergie" Ferguson a její manžel Josh Duhamel se objevili na předávání cen Kids’ Choice Awards 2013 a o zábavu rozhodně nebyla nouze!

Duhamel se nejenže převlékl za ženu, ale navíc předvedl i těhotenské bříško. Na první pohled bylo zřejmé, že paroduje svou manželku. Fergie nejprve jen protáčela oči v sloup. Když však Duhamel začal tančit ve stylu Gagnam, došla jí definitivně trpělivost a z pódia ho vyhodila. Diváky přepadaly záchvaty smíchu.

Josh následně zveřejnil svoji „těhotenskou fotografii“ na Facebooku. Hned druhý den se k jeho vystoupení vyjádřila i Fergie. "Včera jsem měla Joshem výstup na Kids’ Choice Awards. Úplně to zabil," uvedla na svém Twitteru.

Krátce před show Duhamel řekl tisku: "Jsme naprosto šťastní a mnohem moudřejší, než před deseti lety. Tvoříme silný pár a myslím, že všechny tyto věci jsou opravdu důležité, chcete-li na svět přivést dítě."

Připomeňme, že Stacy a Josh se vzali v roce 2009 - a už o rok později vážně přemýšleli o rozvodu. Před několika měsíci však sedmatřicetiletá zpěvačka potvrdila, že se svým o tři roky starším manželem čeká první dítě.

...

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku