Těhotná Briana Jungwirth: Fanoušci One Direction ji vyštvali z domu
zdroj: tisková zpráva

Těhotná Briana Jungwirth: Fanoušci One Direction ji vyštvali z domu

16. 7. 2015 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Poté, co média informovala o tom, že Louis Tomlinson a Briana Jungwirth čekají dítě, se na sociálních sítích rozpoutalo hotové peklo. A jak se zdá, jen tak neskončí.

Mnohé Louisovy fanynky této zprávě odmítají uvěřit a píšou do internetových diskusí jeden hysterický komentář za druhým.

"Jestli jsou tyto @Louis_Tomlinson zvěsti pravdivé, tak se můžu jen schovat pod postel a truchlit. Tohle bych prostě nezvládla," uvedla na Twitteru jedna z nich.

"@Louis_Tomlinson, můžeš prosím jít on-line a tyhle fámy zabít, prosííííííím. #OhNoLouis," přispěl svou troškou do mlýna uživatel "Louis the hedgehog".

Třiadvacetiletá Briana nastalou situaci psychicky neunesla a podle magazínu People se dočasně odstěhovala na neznámé místo.

"Je pryč jen na pár dní, aby se vyhnula tomu největšímu šílenství. V současné době bydlí daleko od svého domova a nemá tam ani přístup na sociální média. Všichni doufají, že její těhotenství bude probíhat v klidu. To je právě teď asi ta nejdůležitější věc," prohlásil nejmenovaný zdroj.

People rovněž tvrdí, že Louisova matka Johannah a nevlastní otec Dan Deakin se 4. července setkali s Briane a jejími nejbližšími. Obě rodiny spolu prý byly i na ultrazvuku a nemohou se miminka dočkat.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku