Taylor Swift s novým přítelem a úplně nahá Emily Ratajkowski
zdroj: Instagram

Taylor Swift s novým přítelem a úplně nahá Emily Ratajkowski

13. 7. 2016 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

To nejlepší ze sociálních sítí: Chcete vědět, jaké zajímavé příspěvky se během uplynulého týdne objevily na profilech vašich oblíbených osobností? Přečtěte si následující článek a dozvíte se to.

Taylor Swift

Jistá kamarádka Taylor Swift zveřejnila zamilovanou fotografii, na které slavná zpěvačka sedí na klíně svému novému příteli – britskému herci Tomovi Hiddlestonovi. Dodejme, že inkriminovaná momentka vznikla jen několik týdnů poté, co se interpretka hitu Shake It Off rozešla s Calvinem Harrisem. To podporuje dohady, podle kterých za rozpadem jejich vztahu mohl stát právě Tom

Taylor Swift s přítelem zdroj: Instagram

Britney Spears

Britney Spears natočila sexy video, ve kterém vystavuje na odiv své krásné tělo. Důvod? Propagace jejího nového parfému Private Show. Mimochodem, stejný název dostala i Britneyna nová skladba. Inu, když marketing, tak pořádný!

zdroj: Archiv

Michal Hrdlička

Moderátor Michal Hrdlička se veřejně omluvil své současné přítelkyni Karolíně Plíškové za to, že se na filmovém festivalu v Karlových Varech ztřískal pod obraz a následně líbal nejen s jinými ženami, ale i s jedním svým kamarádem. „Zvláštní, když člověk cítí potřebu se omluvit spřízněné bytosti ne proto, že selhal jako partner, ale protože to tak mělo v bulváru vypadat. Buď jak buď, rozhodně jsem se hodně zamyslel nad tím, co si můžu a nemůžu coby partner milovaného člověka dovolit na veřejnosti. Přesto, že mám jako partner čisté svědomí, nebudu fňukat nad škodolibostí bulváru a radši bych se Karolíně rád omluvil za to, čemu kvůli našemu festivalovému flámu s kamarády musela čelit mediálně, beru si z toho pro nás a hlavně pro sebe velké ponaučení a fakt to nemyslím jako frázi. Vztah nám ale noviny nezničí, ten je náš!“ konstatoval na Facebooku.

Michal Hrdlička zdroj: Facebook

Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski se svlékla pro magazín Harpers Bazaar. Pár pořádně žhavých obrázků pochopitelně vyvěsila i na svůj Instagram a při této příležitosti vyjádřila svůj obdiv ke známé feministické spisovatelce Naomi Wolf. „Já jako Lady Godiva pro @harpersbazaarus. Naomi Wolf je někdo, koho jsem během dospívání obdivovala. Její myšlenky v The Beauty Myth a Promiscuities mi pomohly rozvinout názory, které dnes zastávám,“ uvedla mj. u jednoho z nich.

Emily Ratajkowski zdroj: Instagram

Victoria Beckham

Victoria Beckham se stala terčem ostré kritiky kvůli snímku, na němž líbá svou dceru Harper na ústa. Na obranu dvaačtyřicetileté módní návrhářky však okamžitě vystoupily stovky uživatelů, z nichž někteří publikovali vlastní fotky s tímtéž motivem. A jaký je váš názor? Jsou podobné věci v pořádku nebo spíš už „za čárou“?

Victoria Beckham líbá dceru zdroj: mirror.co.uk

Daniela Peštová

Slovenská supermodelka Daniela Peštová se rozhodla pochlubit obrovskými modřinami na svých rukou. Ty jí prý způsobil létající deštník. „Bože, to vypadá hrozně! Jak kdyby jste se rvala s Tyranosaurem!“ komentovala to jedna z jejích fanynek.

Daniela Peštová zdroj: Instagram

 

Řada celebrit včetně Demi Lovato, Patricie Arquette, Johna Legenda či Amber Rose se prostřednictvím sociálních sítí vyjádřila k tragickému incidentu v Dallasu, během kterého přišlo o život pět policistů a několik dalších bylo zraněno. Vybrané reakce si můžete přečíst níže.

Vyjádření k incidentu v Dallasu zdroj: mirror.co.uk

Zatím bez komentáře, buďte první!