Taylor Swift prý randí s dobrým kamarádem svého ex Harryho Stylese
zdroj: Profimedia

Taylor Swift prý randí s dobrým kamarádem svého ex Harryho Stylese

1. 3. 2013 – 14:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

V hudebním světě se spekuluje o obnoveném románku Taylor Swift a Eda Sheerana, kteří k sobě mají až nápadně hodně blízko.

V zahraničních kuloárech se mihla zpráva a začínajícím vztahu mezi třiadvacetiletou americkou zpěvačkou a o rok mladším písničkářem z Anglie, který je velmi dobrým kamarádem jejího bývalého Harryho Stylese z One Direction.

Taylor  prý prožila tajný románek s Edem již v březnu minulého roku, než se začala plně věnovat své hvězdné kariéře. Lidé z jejich okolí si všimli, že to mezi nimi znovu začalo jiskřit, ale oba zatím zarytě mlčí a tvrdí, že jsou jen dobří přátelé.

Harry Styles zdroj: tisková zpráva

„Taylor vždy Eda měla ráda. Je to takový sladký kluk, který ji dokáže rozesmát a cítí se s ním opravdu sebejistá,“ svěřil se známý zpěvačky.

Ed není ale žádný typický hezounek, na které je zpěvačka zvyklá a ani on sám o sobě nemá příliš velké mínění. „Vůbec se nepodobám klukům, se kterými kdy Taylor chodila. Všichni byli vysocí, s hnědými vlasy a očima, velmi atraktivní a po všech letěly holky. Já jsem kulaťoučký zrzek s modrýma očima,“ snažil se Ed osvětlit spekulace o jeho údajném randění s Taylor.

Zpěvák ji doprovází na jejím turné po Americe a není vyloučené, že mezi nimi láska opravdu nevzplane.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku