Taylor Swift odletěla nečekaně do Londýna: má tajné rande s Harrym?
zdroj: tisková zpráva

Taylor Swift odletěla nečekaně do Londýna: má tajné rande s Harrym?

22. 1. 2013 – 15:35 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Zpěvačka včera okolo poledne přistála na londýnském letišti Luton, aby se setkala se svým bývalým Harrym Stylesem a zúčtovala s ním jejich rozchod.

Taylor přiletěla svým soukromým tryskáčem do Británie, kde chce podle slov svých přátel dořešit svůj nedávný rozchod se zpěvákem kapely One Direction. Třiadvacetiletá zpěvačka se s o pět let mladším Harrym neviděla od té doby, co se rozešli. Vybrala si v Londýně ubytování v hotelu, který sídlí velmi blízko domu, kde zpěvák žije.

Taylor v Londýně nemá žádné pracovní povinnosti a je tedy zřejmé, že se má sejít právě se svou bývalou láskou. Ten se nyní vrátil se zbytkem kapely z jejich turné v Japonsku a nyní mají několik dní na odpočinek právě v Londýně.

Harry Styles zdroj: tisková zpráva

Ze všech hotelů v Londýně si zpěvačka vybrala zrovna ten v těsné blízkosti Harryho bydliště, to asi nebude náhoda. Dvojice spolu chodila dohromady 65 dní, než se na dovolené v Karibiku ostře pohádala a rozešla. Oba rozchod zvládli statečně a nedávali na sobě nic znát. Taylor se minulý týden objevila na předávání Zlatých glóbů v L.A., kde pokukovala po hezounovi Bradley Cooperovi a Harry si zase užíval volna s přáteli, kdy neměl moc pracovních povinností. Uvidíme, jak se jejich "vztah" bude vyvíjet dál a zda se k sobě ještě vrátí.

Zatím bez komentáře, buďte první!