Taylor Swift má velké srdce, setkala se zraněnou sedmiletou fanynkou
zdroj: Profimedia

Taylor Swift má velké srdce, setkala se zraněnou sedmiletou fanynkou

24. 9. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Zpěvačka je v současné době plně zaneprázdněná se svým RED turném, ale i v takovém shonu si našla čas na jedno milé setkání. O co šlo?

Třiadvacetiletá americká hvězdička, která sbírá jedno hudební ocenění za drahým, také ukázala, že má velké srdce. V sobotu neváhala splnit obrovské přání jedné její fanynky, teprve sedmileté Grace Markel, kterou na konci srpna srazilo auto, když jela na koncert do Chicaga. Malá fanynka utrpěla dvě zlomeniny lebky, tržné rány na hlavě, otřes mozku a škrábance po celém těle. Rodiče malé holčičky se tedy rozhodli ji vzít na koncert do Nashvillu, kde Taylor vystupovala a ta jí splnila přání, na které do konce života nezapomene.

Zpěvačka vzala malou Grace do zákulisí, kde s ní strávila nějaký čas o samotě. "Taylor řekla Grace, že jí moc mrzí, co se stalo, poté poklekla a objala ji. Potom řekla, že má rýmu a požádala Grace aby jí pomohla zazpívat," svěřila se maminka zraněné holčičky.

Každý takový dobrý skutek ukazuje celebrity v tom lepším světle a nic je to ani nestojí. Mají velkou moc zasáhnout srdce malých dětí a pro ně je to zážitek, na který nikdy nezapomenou. Určitě i setkání s Taylor Swift pomůže malé fanynce trochu psychicky překonat to, co se jí stalo.

zdroj: youtube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku