Taylor Swift chtěla sbalit herce Bradlyho Coopera, ten ji ale odmítl!
zdroj: tisková zpráva

Taylor Swift chtěla sbalit herce Bradlyho Coopera, ten ji ale odmítl!

17. 1. 2013 – 11:28 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Třiadvacetiletá zpěvačka Taylor Swift se před pár dny rozešla se členem kapely One Direction Harrym Stylesem. Netrvalo jí dlouho a už si vyhlídla nový objev.

Zpěvačka z rozchodu s o pět let mladším Stylesem zřejmě příliš nesmutní, což ostatně ukázala i na párty po předávání Zlatých glóbů, která se konala minulou neděli. Tam také uviděla populárního herce Bradleyho Coopera, který je známý například z filmů Pařba v Las Vegas nebo Všemocný a podle zahraničních zdrojů si s ním chtěla dát rande.

Bradley Cooper zdroj: tisková zpráva

Zpěvačka na párty požádala jejich společnou přítelkyni Jennifer Lawrence, aby ji s ním seznámila. Podle zdroje z jejich okolí o to osmatřicetiletý Cooper ale nejevil zájem. Zná totiž Taylořinu pověst a nechce být jen dalším zářezem na její pažbě.

"Bradley si myslí, že je na něj moc mladá a raději by chodil s někým v jeho věku. Taylor je o šestnáct let mladší a on chce vážný vztah. Na párty k němu Jennifer přišla, aby ho s Taylor seznámila, ale on musel zdvořile odmítnout. Bylo to pro něj docela nepříjemné být v takové situaci," řekl zdroj.

Byl to od Taylor odvážný tah, ale bude si muset najít někoho jiného na záplatu svého vztahu s Harrym Stylesem. Cooper se zase před nedávnem rozešel se čtyřiatřicetiletou herečkou Zoe Saldanou, která hrála ve velkofilmu Avatar princeznu Naytiri.

Zoe Saldana zdroj: tisková zpráva

Taylor je známá také tím, že o každém svém bývalém milenci napíše písničku, ovšem ne vždy se k tomu přizná. Mezi její bývalé patří například Conor Kennedy, Taylor Lautner, Jake Gyllenhaal a John Mayer, který nyní chodí s Katy Perry. Uvidíme, koho bude Taylor lovit příště.

 

Zatím bez komentáře, buďte první!