Taylor Swift a Harry Styles: konec velké lásky
zdroj: Profimedia

Taylor Swift a Harry Styles: konec velké lásky

9. 1. 2013 – 8:02 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Ještě minulý týden jsme psali o tom, jak zamilovaný páreček oslavil příchod roku na Time Square v New Yorku a už médii kolují zprávy o jejich čerstvém rozchodu. Zda je to jen fáma či krátká pauza, ukáže až čas.

Taylor chtěla strávit romantickou dovolenou s Harrym na ostrově Virgin Gorda v Karibiku, kam společně odjeli po oslavách Nového roku. Podle zdrojů z hereččina okolí tam ale mezi nimi došlo k ostré hádce, po které zpěvačka odjela sama zpět do Států. Tato hádka byla zřejmě příčinou konce vztahu, který celkem trval pouhých 65 dní. Možná za rozpad jejich vztahu mohou odlišné názory o pět let vyzrálejší zpěvačky, která většinou chodila se staršími muži. Donedávna vypadal mladý pár ještě šťastně a spokojeně, ale ve světě šoubyznysu je jak známo všechno relativní i co se týče vztahů mezi slavnými.

Taylor a Styles zdroj: Profimedia

Taylor se s Harrym tajně scházela už loni na jaře, ale protože ho paparazzi nachytali během líbání s dívkou při jeho pobytu na Novém Zélandu, žádný vztah z toho nakonec nebyl. Trvalo mu dlouho, než získal zpět její důvěru a po tom všem pro ni bylo velmi těžké jejich vztah oznámit veřejnosti. Taylor si myslela, že to bude začátek dlouhotrvajícího vztahu a Harry to chtěl taky tak, myslel si, že je na to připravený. Ale vzhledem k jeho nízkému věku a bezstarostnému životu, to muselo pro něj být hodně těžké. Snad si zpěvačka příště najde někoho staršího, až bude zase na lovu.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku