Taylor Swift a Calvin Harris si prý chtějí dát pauzu. Co se mezi nimi stalo?
zdroj: Profimedia

Taylor Swift a Calvin Harris si prý chtějí dát pauzu. Co se mezi nimi stalo?

7. 10. 2015 – 9:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Vztah americké country-popové hvězdy a skotského DJe podle zahraničních bulvárních médií prochází těžkou krizí. Známe podrobnosti.

Taylor a Calvin spolu už téměř dva měsíce nebyli vyfoceni, což zavdalo příčinu k dohadům o tom, zda se náhodou nerozešli.

Pár se údajně pohádal kvůli fotografiím, které Harrise zachycují na odchodu z jistého thajského masážního salonu v Las Vegas. Ten má sice otevřeno pouze od deseti hodin ráno do devíti hodin večer a nenabízí žádné služby erotického charakteru, jenže…

"Taylor rozzuřily ty snímky i to, že si teď všichni z Calvina dělají legraci. Zavolala mu a křičela na něj do telefonu. I když ví, že tam k ničemu závadnému nedošlo, cítí se zrazena tím, že Calvin sám sebe dostal do pozice, kdy lidé mohou spekulovat o tom, co dělal," prozradil nejmenovaný zdroj časopisu Heat.

A aby toho nebylo málo, jiný magazín přišel s tvrzením, že interpretka hitu Shake It Off během nedávné show flirtovala s jedním ze svých doprovodných tanečníků.

Sečteno a podtrženo, Swift a Harris za sebou mají velmi náročné období a vážně přemýšlejí o tom, že si dají přestávku.

"Calvin se domnívá, že jejich vztah byl příliš v centru pozornosti. Chce být víc zdrženlivý. Taylor zase vyšiluje kvůli všem, kteří pořád mluví o svatbě a dětech a chce taky zpomalit," dodal zdroj.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku