Taťána Kuchařová: 'Herectví je pro mě radost'
zdroj: tisková zpráva

Taťána Kuchařová: 'Herectví je pro mě radost'

24. 3. 2015 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Sedmadvacetiletá modelka nedávno ztvárnila svou první hlavní roli. A bavilo jí to.

Taťána Kuchařová si v romantické komedii Správnej dres střihla roli Simony - typicky submisivní ženy, která se plně podřizuje svému manželovi (Jiří Mádl). Nakonec se však rozhodne vzít svůj život do vlastních rukou…

"Myslím, že se s osudem hlavní hrdinky ztotožní mnoho žen a že film bude, kromě příjemné zábavy, i inspirací. Není nic horšího než zjistit, že žijete život někoho jiného. Ostatně i proto mě role a příběh Simony oslovily, jedná se o opak typu ženy, než jsem já sama, a to pro mě bylo výzvou," řekla krásná blondýnka serveru iDNES.cz a dodala:

"Herectví je pro mě radost a ráda v něm pokračuji."

Mádl už loni prozradil, že Taťána byla zpočátku hodně nervózní. "A já taky, protože jsem na place vzhledem k natáčení vlastního filmu nestál jako herec rok a půl. Byli jsme fakt dobrá dvojka. Oba nervózní a strašně špatní. To si nebudeme nalhávat. Prostě jsme to protrpěli," uvedl v rozhovoru pro Deník.cz.

Kuchařová se vyjádřila rovněž ke spekulacím, podle kterých se zasnoubila se svým přítelem Ondřejem Brzobohatým a nyní plánují tajnou svatbu. Prohlásila, že kdyby takové věci chtěli svěřovat médiím, mohli by rovnou žít jako Osbournovi – tedy pod nepřetržitým dohledem kamer.

"Pravda, byl by to zajisté nejvtipnější a nejsledovanější pořad vůbec, ale nejsme na to stavění. Jistě chápete, že si naše soukromí necháváme pro sebe," uzavřela.

Zatím bez komentáře, buďte první!