Táta od rodiny Robbie Williams ztloustnul a ztratil šmrnc
zdroj: Profimedia

Táta od rodiny Robbie Williams ztloustnul a ztratil šmrnc

5. 8. 2013 – 11:44 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Když se naposledy devětatřicetiletý zpěvák objevil na vystoupení v italském Miláně, ženská část publika musela být více než zklamaná.  

Z jednoho z nejvíce sexy mužů planety se pomalu ale jistě stává tlouštík. Nejvíce na vině zřejmě bude jeho chuť k jídlu, která mu přinesla několik kilo navíc. U Robbieho asi platí, že když je muž spokojený, je to na něm vidět. U tohoto symapaťáka je to ale škoda, protože kila navíc mu ubírají na sex-appealu a on tak vypadá daleko starší.

Robbie Williams zdroj: Profimedia

Místo poskakujícího rockera bez trička tak mohly jeho fanynky vidět upoceného oplácaného zpěváka zabaleného do černého trička, které mělo jeho nadváhu skrýt. Kila navíc mu dávají zabrat, takže nejen jeho vizáž, ale i pohybové a dechové schopnosti se zhoršily a Robbie chvílemi vypadal, že by si potřeboval dát přestávku.

Nejdůležitější ale přeci jenom je, že hlasový projev zpěváka si zachoval své původní kvality a jeho zpěv nezklamal a na rozdíl od image posluchače potěšil. Jisté je, že jeho fanoušci doufají, že na sobě Robbie zapracuje a opět předvede svoje rebelsky potetované tělo bez trička, jak tomu bývalo dříve.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku