Tata Bojs jsou v suchu aneb Koncert ve Žlutých lázních bude!
zdroj: iREPORT.cz

Tata Bojs jsou v suchu aneb Koncert ve Žlutých lázních bude!

17. 6. 2013 – 10:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Žluté lázně v pražském Podolí jsou následkem povodní mimo provoz. Ovšem už 26. června dojde k jejich znovuotevření, a to velkolepou show Tata Bojs, kteří zde oslaví 25. výročí svého založení

Koncert bude jedinou pražskou zastávkou turné 25 LET CYKLACE aneb TOUR DOMÁCÍ, kde kapela představí svou unikátní scénu. Na pražský koncert přijali pozvání i zajímaví hosté.

Vyhrajte lístky na pražskou show Tata Bojs!

Prvním z nich bude Klára Nemravová, dlouholetý „neustálý" host skupiny, jejíž hlas doprovodil některé hity z přelomových alb Futuretro, Biorytmy a Nanoalbum.

Tata Bojs zdroj: iREPORT.cz

Druhým hostem bude Doubravánek, pěvecký sbor vedený bývalým kytaristou Tata Bojs Markem Doubravou. Jeho soubor se výraznou měrou podílel i na letošní „recyklované" verzi Pěšáků.
Písnička Pěšáci zazní tento večer poprvé živě v obohacené verzi právě s Doubravánkem.

Přečtěte si rozhovor s Milanem Caisem

Tata Bojs zdroj: iREPORT.cz

„Je nám jasný, že poslední dny nikdo neměl moc chuť se bavit, hlavně tam, kde voda zaplavovala vše, co jí stálo v cestě, ale říkali jsme si, že tohle by mohl být dobrý důvod na chvíli přijít na jiné myšlenky..." říká zpěvák a bubeník Milan Cais a optimisticky dodáva: "...vše se už obrací k lepšímu. Slunce svítí, louka ve Žlutých lázních rychle vysychá a my se těšíme, že s námi oslavíte naše čtvrtstoletí. Připravujeme se na toto turné intenzivně už rok. Těšíme se na vás !".

Podívejte se, jak se Tata Bojs připravují na turné

Více na:
www.tatabojs.cz
www.samosebou.cz


Videa a fotografie z příprav nové show:
www.facebook.com/pages/Tata-Bojs/
www.facebook.com/PetrKlapperCom

...

Odkaz na hudební novinky iREPORT zdroj: iREPORT.cz

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku