Tajemství Jennifer Lopez: Žila jako bezdomovec!
zdroj: tisková zpráva

Tajemství Jennifer Lopez: Žila jako bezdomovec!

11. 7. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Kráska se svěřila s tajemstvím z mládí, kdy nějaký čas neměla kde bydlet a žila tak v podstatě jako bezdomovkyně.

Třiačtyřicetiletá americká zpěvačka a herečka portorikánského původu má vše, na co si vzpomene. Život v luxusu a je obklopena úžasnými a slavnými lidmi, kteří ji milují. Nyní ale vyšlo najevo její dávné tajemství, které sama veřejnosti odhalila.

Jennifer odešla v osmnácti z domova, kdy si chtěla začít plnit své sny. „Já a máma jsme měly roztržku. Nechtěla jsem studovat na univerzitě, ale začít naplno tancovat. S mámou jsme se kvůli tomu pohádaly. Začala jsem spát na sedačce v tanečním studiu. Byla jsem bezdomovec, ale řekla jsem jí, že konečně dělám to, co chci!“ svěřila se úspěšná hudebnice.

Změna nastala v roce 1991, kdy Jenn tancovala jako Fly Girl v televizním pořadu In Living Colour . Přestěhovala se do Los Angeles ze svého rodného Bronxu, který jí ale zprvu hodně chyběl.

Pyšná maminka pětiletých dvojčat Maxe a Emme dokázala zabezpečit svou pílí a odříkáním celou rodinu. I když si po čase Město andělů zamilovala, Bronx pro ni zůstane i nadále místo, které ji dodalo sílu v životě něco dokázat.  

 

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku