Tahle krásná plus-size modelka zhubla 95 kg! Jak to dokázala?
zdroj: Instagram

Tahle krásná plus-size modelka zhubla 95 kg! Jak to dokázala?

4. 11. 2015 – 9:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Rosie Mercada se před časem rozhodla dramaticky změnit svůj život i svou kariéru. A podařilo se jí to. Přečtěte si její inspirativní příběh.

Rosie dřív vážila 185 kg. Podle svých vlastních slov měla "nepříliš dobré vztahy s potravinami", které se ještě zhoršily v době, kdy na ní dopadlo hned několik krutých životních ran.

"Asi před osmi lety jsem se dostala na dno a začala přibírat. Mému synovi diagnostikovali mírnou mozkovou obrnu a moje manželství se rozpadlo. Všechno, co se mohlo stát, se stalo," uvedla v rozhovoru pro magazín People.

Rosie Mercado zdroj: Instagram

Není divu, že žádná modelingová agentura s ní nechtěla spolupracovat. Mercado se s tím na chvíli smířila a ani se nepokoušela shodit. Pak jí ale zaměstnanci jistých aerolinek řekli, že pokud chce cestovat jejich letadlem, musí si zakoupit dvě sedadla – jelikož jedno jí stačit nebude.

"Byli opravdu hrubí. Přede všemi mi oznámili, že potřebuju další letenku. A to byl ten můj 'aha' moment. Mohla jsem si vybrat – buď i nadále budu žít tím stejným stylem, nebo učiním moudré rozhodnutí a přijmu za svůj život odpovědnost," zavzpomínala trojnásobná maminka, která nakonec zvolila druhou možnost a začala na sobě tvrdě pracovat. Pravidelně cvičila (běhala, boxovala, praktikovala jógu...) a přestala se stravovat ve fastfoodech.

Během dvou let se jí podařilo zhubnout 95 kg a nedávno se stala "plus-size tváří" kampaně serveru Igigi.com.

"Cítím se teď tak sebevědomě… Jsem přesně tam, kde jsem chtěla být," uzavřela Rosie.

Zatím bez komentáře, buďte první!