SuperStar jde do finále! Vypadl oblíbenec Kukačka a Farna šla za chlapa!
zdroj: Profimedia

SuperStar jde do finále! Vypadl oblíbenec Kukačka a Farna šla za chlapa!

27. 5. 2013 – 10:25 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Včerejší předposlední večer finálových kol SuperStar byl hodně napjatý, protože až do poslední chvíle opravdu nebylo jasné, kdo vypadne.

Nakonec poslali diváci nejméně hlasů teprve šestnáctiletému Adamovi Kukačkovi, který se v soutěži držel opravdu statečně a čím dál více se zdokonaloval. Je pravda, že mu určité písně nesedly, ale ve většině naopak exceloval díky svému ne příliš typickému a zastřenému hlasu. U pomalejších songů mu to vycházelo většinou dokonale a jeho postup do dalších kol byl zasloužený.

Sabina Křováková zdroj: tisková zpráva

Bohužel vedle něj zbyly podle diváků lepší zpěváci, jako dvacetiletá Sabina Křováková, která by si svým hlasovým rozsahem opravdu zasloužila soutěž vyhrát, ale také pohledný o pět let starší Štefan Pčelár, který může působit jako magnet na křehká dívčí srdce. Souboj mezi těmito dvěma posledními soutěžícími se vyostří příští neděli a bude to určitě stát za to.

Štefan Pčelár zdroj: Profimedia

Porotci hodnotili včerejší vystoupení, které se neslo v tématu letních hitů, celkem střízlivě. Zajímavé je, že Adama Kukačku vychválili a naopak Sabině Křovákové zkritizovali výběr písně od Katy Perry, která skutečně k jejímu stylu příliš nesedla. To Štefan Pčelár zazpíval celkem dobře i přesto, že výběr písní určitě nebyl jeho šálek kávy. Ovšem poslední Over the Rainbow od Israela Kamakawiwo'ole zejména v první polovině moc nedával.

Všichni určitě očekávali, jak se na přímý přenos vymódí často kritizovaná Ewa Farna. Ta poprvé nezvolila přiléhavé šaty, které jí přidávají na kilech, ale retro brýle a přiléhavý kostýmek s kalhotami. Její ženskost podtrhovala akorát rudá rtěnka a i tak jí patří body za odvahu.

 

Zatím bez komentáře, buďte první!