Superman Henry Cavill se objeví v pokračování filmového trháku, kde se poprvé utká s Batmanem!
zdroj: Profimedia

Superman Henry Cavill se objeví v pokračování filmového trháku, kde se poprvé utká s Batmanem!

22. 7. 2013 – 13:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Milovníci komiksových hrdinů se mají opravdu na co těšit. Hrdinové jednotlivých filmů a seriálů se potkají na stříbrných plátnech v pokračování Muže z oceli. 

Divácky velice úspěšný film Man of Steel (Muž z oceli) bude mít pokračování. Režisér snímku Zack Snyder prozradil, že v pokračování filmu se na plátně utkají dvě legendární komiksové postavy. A opravdu, oficiálně potvrdili natáčení filmu Grek Silverman a Sue Kroll z Warner Bros na oslavách pětasedmdesátého výročí Supermana, která se uskutečnila tento víkend v San Diegu. Natáčet se začne pravděpodobně v roce 2014 a film by se měl v kinech objevit v létě 2015. První díl filmu Man of Steel vydělal po celém světě do dnešního dne 12,6 miliardy korun, což byl jednoznačně i další z důvodů, proč natočit pokračování.

Henry Cavill zdroj: tisková zpráva

Supermanem se opět jako v prvním díle stane Henry Cavill, v pokračování si zahrají i Amy Adams, Laurence Fishburne nebo Diane Lane. Kdo ztvární roli Batmana se však ještě neví, ale je už nad slunce jasné, že jím nebude Christian Bale, který ztvárnil černého hrdinu ve stejnojmenném filmu v roce 2005. Pokračování v roce 2015 bude plné očekávání a jeho konkurentem ve světě filmů bude snímek Avengers, který přijde do kin ve stejném roce.

Warner Bros už mají nyní zcela jasno, co budou natáčet za čtyři roky. V roce 2016 bychom se měli dočkat sci-fi filmu The Flash podle stejnojmenné předlohy, která je vytvořena na základě komiksu, stejně tak potom Justice League v roce 2017.

Zatím bez komentáře, buďte první!