Striptýz Mariah Carey v přímém přenosu! Opět se narvala do malých šatů
zdroj: Profimedia

Striptýz Mariah Carey v přímém přenosu! Opět se narvala do malých šatů

27. 5. 2013 – 17:25 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Americká popstar Mariah jako jedna z mála zazpívá až pět oktáv, ale také jako jedna z mála ovládá um navléci se do šatů konfekční velikosti o dvě čísla menší. Její zpěv je bezkonkurenční, ale co ty odhalené vnady?  

Už podruhé čtyřiačtyřicetiletá americká zpěvačka honila své dámské přednosti po jevišti. Nejprodávanější zpěvačka na světě tak buď opravdu nemá soudnost, nebo by teď hned měla vyměnit svého fashion stylistu! V březnu se sice na koncertě v Atlantě nasoukala do krásných šatů, avšak své poprsí - bradavku neuhlídala a ukázala celému světu.

Typicky objemnější Američanka se však vůbec nepoučila! Tentokrát jí šaty přímo praskly na jevišti a Carey před tisícovým davem zrudla jako rajče. "Sakra, právě mně vzadu praskly šaty!," komentovala trapnou situaci zpěvačka.

Musíme však smeknout kloubouk, neboť Mariah není jen výbornou zpěvačkou, ale i matkou. Před dvěma lety porodila dvojčata Morrocana a Monroe a od té doby zhubla neuvěřitelných 30kg! Je to pecka, ale štíhlou dámu s konfekční velikostí 36 to z ní opravdu nedělá! Řekl jí to někdo?

Carey vstoupila v květnu do Top hitparád s novým songem Beautiful. Kvůli videoklipu k tomuto songu si najala trenéra a dietologa, držela tvrdě hubnoucí kúru, avšak její sexy postava opět vzala za své.

 

...

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku