Steve z Beverly Hills 90210 vystoupí se striptéry z Chippendales!
zdroj: Profimedia

Steve z Beverly Hills 90210 vystoupí se striptéry z Chippendales!

10. 6. 2013 – 10:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Určitě si mnozí pamatují na kudrnatého blonďáka z amerického seriálu, který v Česku pravidelně běžel na obrazovce. Ian Ziering alias Steve Sanders je na svůj neskutečný věk ve skvělé formě a bude se svlékat.

Devětačtiřicetiletá bývalá hvězda populárního seriálu Beverly Hills 90210 je na roztrhání. Téměř na prahu padesátky se rozhodl připojit ke skupině striptérů, kteří vystupují pod uměleckým jménem Chippendales. Jeho obličej zdobí sice pár vrásek, ale tělem může směle konkurovat mnohem mladším mužům. Ian se ukázal s neuvěřitelně vypracovanou hrudí, bicepsy a motýlkem na krku. Jen málokdo by mu hádal jeho skutečný věk.

Ian Ziering zdroj: tisková zpráva

Jeho bývalá kolegyně a seriálová přítelkyně Jennie Garth alias Kelly z BH 90210 mu poslala příznačnou zprávu na Twitter: "Řekni kdy a budu tam!"
na to herec odpověděl: "Už to startuje! Zavolám ti, kdy to bude!"

Ale zájem vidět svého starého kamaráda v roli striptéra chtějí i další seriáloví spoluherci, jako je Luke Perry, Jason Priestley a Shannen Doherty, kteří se těší na svého "starého" přítele. "Beru svou kariéru vážně, ale sebe už tolik ne," svěřil se Ian s tím, co si o sobě myslí.

Blonďák s rošťáckým úsměvem se bude objevovat až do 30. června každý čtvrtek v divadle naproti Whooper Baru v Las Vegas s partičkou obdařených striptérů. Dámy se mají jistě na co těšit!

Zatím bez komentáře, buďte první!