Šťastná máma Adele bude poprvé od porodu vystupovat na předávání Zlatých glóbů
zdroj: Profimedia

Šťastná máma Adele bude poprvé od porodu vystupovat na předávání Zlatých glóbů

11. 1. 2013 – 15:12 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Zpěvačka odjela včera v noci společně se svým synem do Los Angeles na předávání Zlatých glóbů, kde vystoupí se svou skladbou k nové bondovce Skyfall.

Čtyřiadvacetiletá vězda megahitu Rolling in the Deep byla spatřena při čekání na svého řidiče, který ji měl společně s jejím synem odvézt na letiště. Svého tříměsíčního synka, jehož jméno veřejnosti zatím neodhalila, zabalila do teplé deky a pevně ho celou dobu držela u sebe. Bylo zřejmé, že o popularitu v tuto chvíli nemá zájem a své dítě chce před hledáčky objektivů prozatím uchránit.

Adele a syn zdroj: Profimedia

V neděli bude na předávání cen zpívat svůj song Skyfall, který napsala pro poslední Bondovku a s kterým se také utká v boji s dalšími nominovanými zpěváky.

Adele a Simon zdroj: Profimedia

Otcem jejího syna, který ji ale do USA nedoprovázel, je osmatřicetiletý Simon Konecki, se kterým je už dokonce nějakou dobu zasnoubená. Pár se dal dohromady v létě roku 2011 a nedávno si koupil drahé sídlo v Sussexu, kde hodlá zakořenit. Adele prozradila v minulém roce časopisu People, že by do třiceti chtěla mít tři syny a zatím se jí její plány daří. Rodina je pro Adele nesmírně důležitá, což potvrdila i svým fanouškům na svém blogu, kde je žádala o respektování svého soukromí v době těhotenství. Po předávání cen Grammy v únoru minulého roku také prozradila, že se chce na pět let věnovat pouze své rodině, protože ji její kariéra vždy ničila vztahy. Jestli to Adele myslela vážně, nebo se jí po zpívání bude stýskat, ukáže až čas. Ale pro její fanoušky by to byla velká škoda, protože je v současné době jednou z nejlepších zpěvaček na světe.

 

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku