Starci na chmelu a písně Michala Davida. Nové muzikály míří na plátna kin
zdroj: tisková zpráva

Starci na chmelu a písně Michala Davida. Nové muzikály míří na plátna kin

9. 1. 2016 – 10:47 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Začátek roku se na české filmové scéně nese ve znamení muzikálů. Pokud máte rádi písně z legendárních Starců na chmelu nebo známé hity Michala Davida, určitě si přijdete na své.

Muzikál aneb Cesty ke štěstí vypráví příběh třídy pražské konzervatoře, která má na letním soustředění nazkoušet Starce na chmelu (1964). Studenti jsou ze začátku znechucení, že se budou věnovat klasickému českému muzikálu. Během zkoušení je pohltí kouzlo Starců, ale nechtějí se spokojit se starou choreografií. Do svého nastudování přidají prvky klasického tance, ale i street dance, hip-hop či pohybové divadlo. Film v režii Slobodanky Radun přichází do kin již 14. ledna 2016.

Snímek Muzikál aneb Cesty ke štěstí přináší Vicu Kerekes, Romana Vojtka, Martina Písaříka, Jiřího Korna, Adama Mišíka a mnoho dalších.

Trailer k filmu Muzikál aneb Cesty ke štěstí

zdroj: Bioscop

Více o filmu Muzikál aneb Cesty ke štěstí, desítky fotografií a kompletní herecké obsazení najdete na profilu na Osobnosti.cz.

Muzikálová komedie Decibely lásky se odehrává v současnosti a zachycuje odvěkou touhu po lásce, životním partnerství, nápravě křivd i omylů, to vše napříč všemi generacemi. Je také jakýmsi holdem tvorbě Michala Davida, jehož hity se staly nedílnou součástí mnoha filmů, provází jejich diváky i v současnosti. Snímek režiséra Miloslava Halíka má plánovanou premiéru na 11. února 2016.

V hvězdně obsazeném filmu Decibely lásky se objeví např. Rudolf Hrušínský nejml., Ladislav Potměšil, Jitka Čvančarová, Lucie Vondráčková, Michal David a Bolek Polívka.

Trailer k filmu Muzikál aneb Decibely lásky

zdroj: Falcon


Více o filmu Decibely lásky, desítky fotografií a kompletní herecké obsazení najdete na profilu na Osobnosti.cz.

Staňte se členy fanklubů obou filmů:

Fanklub Muzikál aneb Cesty ke štěstí
Fanklub Decibely lásky

Zatím bez komentáře, buďte první!