Stále krásná Gwen Stefani je ve svých 43 letech prý potřetí těhotná
zdroj: Profimedia

Stále krásná Gwen Stefani je ve svých 43 letech prý potřetí těhotná

5. 9. 2013 – 7:39 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Internetem se šíří zpráva ohledně těhotenství blonďaté zpěvačky, která by tak svou čtyřčlennou rodinku rozšířila o dalšího potomka. Bude to zase kluk?

Ač je to k nevíře, třiačtyřicetileté zpěvačce by její věk asi nikdo nehádal. Díky jejímu mladistvému oblékání a blond účesu by mohla směle konkurovat čerstvým třicátnicím. Od roku 2002 je vdaná za hudebníka Gavina Rossdala se kterým splodili dva syny - sedmiletého Kingstona a pětiletého Zumu Nestu, kterým se oba pečlivě věnují.

V roce 2012 se interpretka slavného hitu No Doubt svěřila magazínu Marie Claire: "Před dvěma lety jsem opravdu hodně chtěla ještě jedno dítě...Ale nějak to nešlo. Jsem spokojená s tím, co máme a vše jde tak, jak by mělo. Nejde to moc plánovat a prostě to musíme jen zkoušet."

Nyní je ale všechno jinak a zpěvačce nejspíš pomohl i odpočinek od práce. "Gwen a Gavin nemohou být šťastnější! Zkoušela se zaměřit na to být trochu víc v klidu a chce mít jistotu, že všechno bude s jejím miminkem v pořádku," svěřil se zdroj magazínu In Touch Weekly.


Nastávající mamince přejeme hodně štěstí!

zdroj: youtube.com



Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku