Stacy Keibler o domácím porodu dcery Avy: 'Cítila jsem se, jako bychom spolu válčily'
zdroj: Instagram

Stacy Keibler o domácím porodu dcery Avy: 'Cítila jsem se, jako bychom spolu válčily'

22. 7. 2015 – 15:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Expartnerka George Clooneyho se loni stala maminkou. Rozhodla se rodit doma a podle všeho to byl pořádný drasťák…

Stacy Keibler a její muž Jared Pobre se nechali ovlivnit dokumentárním filmem The Business of Being Born, který porody v nemocnicích líčí – eufemisticky řečeno - v nepříliš lichotivém světle.

"Ten pro mě i mého manžela všechno změnil. Skutečně nám otevřel oči… Dospěla jsem k jednoznačnému závěru, že chci rodit doma a bez medikace," napsala bývalá wrestlerka na svém blogu.

Jenže dítěti se ani trochu nechtělo ven a Stacy tak dlouhých devatenáct hodin trpěla silnými bolestmi. "Cítila jsem se, jako bychom spolu válčily. Pořád jsem si říkala, že jsem bojovník a ona je taky bojovník… Pak, když konečně vyšla ven, jsem měla pocit, že tento boj mezi námi vytvořil hluboké pouto," zavzpomínala.

Navzdory těmto okolnostem by na své volbě nic nezměnila. "Bylo to zdaleka nejlepší rozhodnutí, jaké jsem mohla učinit," tvrdí.

Zda by domácí porod doporučila i jiným ženám, si však Keibler raději neuvedla. Spokojila se s konstatováním, že každá nastávající maminka by měla poslouchat své srdce a udělat to, o čem si myslí, že je pro její rodinu nejlepší.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku