Souboj svalovců, legendární Arnold Schwarzenegger VS Sylvester Stallone
Arnold Schwarzenegger a Sylvester Stallone | zdroj: tisková zpráva

Souboj svalovců, legendární Arnold Schwarzenegger VS Sylvester Stallone

20. 2. 2019 – 8:51 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Dnes se v tradičním souboji utkají dva opravdu drsní chlapíci, legendy filmů z 80. let. Známý svalovec Arnold Schwarzenegger, hvězda filmů jakými jsou Terminátor, Predátor či Barbar Conan, poměří dnes síly s představitelem Ramba či Rockyho, Sylvesterem Stallonem. Kterého z těchto herců máte raději, a který je oblíbenější? Odpovězte nám v anketě na konci článku.

Sylvester Stallone

Sylvester Stallone je americký herec, producent a režisér. Roku 1976, po dokončení filmu Rocky se Stallone stává úspěšnou Hollywoodskou hvězdou. Na počátku devadesátých let se výrazněji prosadil v akčním thrilleru Cliffhanger (1993), v roli horského vůdce v nelítostném souboji s bandou zločinců. A také v akční sci-fi komedii Demolition Man (1993), kde hraje roli policisty Johna Spartana. Více.

zdroj: Archiv

Kompletní filmografie Sylvester Stallone
Fotogalerie Sylvester Stallone

Arnold Schwarzenegger

Filmovým debutem Arnolda Schwarzeneggera byla roku 1969 komedie Herkules v New Yorku, kde si zahrál naivního hromotluka, jenž se neohrabaně prodírá houštím velkoměstských nástrah. První významnější úspěch přichází až v komedii Zůstaň hladový roku 1976, za kterou získal ocenění Zlatý globus. Více.

zdroj: Archiv

Kompletní filmografie Arnold Schwarzenegger
Fotogalerie Arnold Schwarzenegger

Podpořte známé svalovce svým členstvím ve fanklubech!
Fanklub Arnold Schwarzenegger
Fanklub Sylvester Stallone

Zatím bez komentáře, buďte první!