Souboj Justina Biebera a jeho českého protějšku Adama Mišíka. Kdo je lepší?
Justin Bieber a Adam Mišík VS | zdroj: tisková zpráva

Souboj Justina Biebera a jeho českého protějšku Adama Mišíka. Kdo je lepší?

29. 2. 2016 – 18:45 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Justin Bieber, idol náctiletých dívek po celém světě, který plní ty největší koncertní haly nebo přezdívaný "český Justin Bieber" Adam Mišík, který je taktéž idolem mnoha dívek. Který je více sexy a má více fanynek?

Justin Bieber je kanadský pop/R&B zpěvák, kterého uvedl ve známost internetový videoportál YouTube. Na tomto portálu byl objeven svým aktuálním manažerem Scooterem Braunem. Poté odletěl do Atlanty za R&B zpěvákem a textařem Usherem. Zanedlouho podepsal nahrávací smlouvu s Island Records.

Justin Bieber - proměnna Proměnná Justina Biebera | zdroj: tisková zpráva

Bylo mu 12 let, když si poprvé zkusil účast na pěvecké soutěži ve Stratfordu, kde získal druhé místo. Umí hrát na kytaru, klavír, bicí a trubku. Jeho matka začala nahrávat videa svého syna na YouTube, aby rodině a svým blízkým umožnila zhlédnutí různých coververzí, např. od umělců jako je Stevie Wonder, Michael Jackson, Chris Brown a podobně. Netrvalo to dlouho a brzy se mu ozvala společnost Rapid Discovery Media, která mu nabídla pomoc s účetnictvím, střihem a produkcí jeho videí na MySpace a YouTube.

Chci se podívat na stovky fotek a videí Justina.
Chci se stát členem fanklubu Justina Biebera!

zdroj: Archiv

Nový film s Justinem Bieberem, který míří na plátna kin Zoolander 2 

zdroj: Archiv

Adam Mišík je mladší syn hudebníka Vladimíra Mišíka. Od dětství hraje ve filmech a televizních seriálech a také v divadelních rolích. V 7 letech poprvé účinkoval ve filmu Kráska v nesnázích s režisérem Janem Hřebejkem. Kromě herectví se věnuje i tanci (účinkoval jako imitátor Michaela Jacksona). Od roku 2008 hrál na kytaru a zpíval v indie rockové skupině The Colorblinds (dříve BEK), s kterou vystupoval např. na festivalech Rock for People, United Islands of Prague či na velkém vzpomínkovém koncertu pro Václava Havla v pražské Lucerně. V červnu 2013 se vydal na sólovou dráhu a podepsal smlouvu na své první sólové album a píseň Tvoje světy, kterou poprvé představil v talkshow 7 pádů Honzy Dědka.

Adam Mišík Jak šel čas s Adamem Mišíkem | zdroj: tisková zpráva

V anketě Český slavík Mattoni 2013 se stal objevem roku. V Hudebních cenách Óčka 2013 se stal objevem roku a na cenách Evropy 2 taktéž. 7. května 2014 vydal svůj druhý videoklip Já nechci víc. 13. 6. 2014 vydal své debutové album Parfém, které 25. 10. 2014 pokřtil s Debbi v Lucerna Music baru.

Chci se podívat na fotky a videa Adama.
Chci se stát členem fanklubu Adama Mišíka!

zdroj: Archiv

Ukázka z filmu Andílek na nervy, kde si společně s herečkou Annou Kadeřávkovou, střihl jednu z hlavních rolí.

zdroj: Archiv

Zahlasujte, kdo je Vaším favoritem, ať víme, kdo má v naší republice více příznivců. Hlasování končí 3. března 2016!

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku