Šokující zpověď Demi Lovato
zdroj: tisková zpráva

Šokující zpověď Demi Lovato

13. 12. 2013 – 11:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Jednadvacetiletá americká herečka a zpěvačka Demi Lovato je sice stále mladinká, nicméně má toho za sebou více, než byste mysleli

Kromě úspěchů ve filmovém Hollywood světě a dobytých prvních příček světových hitparád nyní herečka otevřeně líčí i temné stránky své minulosti. Demi chce být vzorným idolem svých teen-fanoušků, a tak se rozhodla otevřeně promluvit o své drogové a alkoholové závislosti, ale i problému s přijímáním potravy.

Demi se v roce 2010 rozhodla podstoupit odvykací léčbu poté, co se jednoho dne sama sebe zalekla. „Nedokázala jsem bez kokainu vydržet déle než půl hodiny. (…) Jela jsem na letiště a pila nenápadně ze Sprite lahve vodku. Bylo devět ráno a já jsem v autě zvracela jen proto, abych byla střízlivá a mohla nastoupit na letadlo do Los Angeles a nikdo nic nepoznal,“ líčí temné dny závislosti herečka.

Demi Lovato zdroj: tisková zpráva

Nicméně už v sedmé třídě procházela Demi bolestnými zkušenostmi se šikanou, což mělo za následek psychické poruchy a nezkrotné přejídání. Herečka vytloukala klín klínem, až se vodka a kokain staly jejími nejlepšími kamarády. Demi však díky své pevné vůli závislosti porazila a její hudební tvorba sklízí sladké ovoce úspěchu.

Připomeňme, že Demi se proslavila díky roli Mitchie Torres ve filmu z Disney Channel Camp Rock a Sonny Munroe v seriálu Disney Channel Sonny. V roce 2008 vydala své hudební debutové album Don't Forget, po kterém následovala alba Here We Go Again, Unbroken a zatím poslední Demi.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku