Šok! Daniel Radcliffe z Harryho Pottera do role Freddie Mercuryho!
zdroj: tisková zpráva

Šok! Daniel Radcliffe z Harryho Pottera do role Freddie Mercuryho!

24. 9. 2013 – 16:34 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Opravdové překvapení způsobila zpráva o tom, kod by měl hrát slavného zpěváka v jeho životopisném snímku. Bude to skutečně neohrožený kouzelník?

Už je nad slunce jasné, že v připravovaném životopisném snímku o hudebním králi Freddie Mercurym nebude jeho představitelem jednačtyřicetiletý komik Sasha Baron Cohen, který se už na roli pečlivě připravoval, ale jeho mnohem mladší kolega! Problémem je, že jeho slavné postavy, které on ztvárňoval, jako je Borat, Diktátor, Bruno nebo Ali G, jsou natolik komické, že by postavu Freddieho mohl zesměšnit. Že by byl mnohem lepším adeptem bývalý kouzelník z Bradavic Harry Potter, kterého ztvárnil čtyřiadvacetiletý Daniel Radcliffe?

Sasha Baron Cohen zdroj: tisková zpráva

Zdroje z filmového štábu potvrdily, že by Daniela pro tu roli chtěly. "I přes své mládí se Daniel dokáže převtělit do různých postav, jako byl naposledy Allen Gingsberg z Prokletých básníků ve filmu Kill Your Darlings. A co víc, je podobně vysoký jako Freddie, oproti Sashovi, který je o dost vyšší. Daniel dokonce rád i zpívá," dodal.

Daniel Radcliffe zdroj: tisková zpráva

Člen kapely Queen Brian May oznámil plán natočit film o legendárním zpěvákovi už v září 2010 v interview pro televizi BBC a původně se mělo natáčet už v roce 2011, ale kvůli neustálému dolaďování a rozporům mezi tvůrci filmu je jeho natáčení posunuto minimálně do příštího roku. Uvidíme v roli Freddieho, jednoho z nejvýznamnějších zpěváků v historii, který zemřel ve věku pětačtyřiceti let na AIDS, skutečně talentovaného Radcliffa?

 

Zatím bez komentáře, buďte první!