Slovenský Slávik zná nominace. Jsou plné mladých jmen!
zdroj: tisková zpráva

Slovenský Slávik zná nominace. Jsou plné mladých jmen!

28. 1. 2013 – 10:56 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Slovenská anketa Slávik, obdoba českého Slavíka, oznámila nominace za rok 2012. Vítězové pak budou známí 3. února, kdy se uskuteční slavnostní vyhlášení v bratislavské Inchebě.

V kategorii zpěváků se o zlatou sošku budou ucházet Peter Cmorik, Marián Čekovský, Richard Müller, Majk Spirit a Miro Žbirka. V kategorii zpěvaček mají šanci na triumf Celeste Buckingham, Jana Kirschner, Katarína Knechtová, Zuzana Smatanová a Tina. Pětici nominovaných skupin tvoří Desmod, Elán, Horkýže Slíže, IMT Smile a Peter Bič Project. Pro některé může být překvapením, že se do užší nominace nedostaly stálice jako No Name nebo Dara Rolins.

Vedle třech nejvýznaměnších se budou vyhlašovat také další kategorie: Rádioslávik, tedy slovenský interpret, jehož písnička byla v roce 2012 nejhranější na Rádiu Expres, dále Objev roku, Skokan roku a Absolutní slávik.

Tina zdroj: tisková zpráva

Mezi interprety, kteří vystoupí během slavnostního večera, nechybí Celeste Buckingham, IMT Smile, Majk Spirit, Robert Burian, Peter Bič Project, Monkey Business nebo Billy Barman.


Odkaz na hudební novinky iREPORT zdroj: iREPORT.cz

Zatím bez komentáře, buďte první!