Slavná americká herečka natočila video, ve kterém se ukázala bez make-upu. Poznáte ji?
zdroj: Snapchat

Slavná americká herečka natočila video, ve kterém se ukázala bez make-upu. Poznáte ji?

10. 11. 2015 – 15:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Malá nápověda – je jí šestačtyřicet let, narodila se v New Yorku a zazářila například ve filmech Selena či Krásná pokojská. Už víte?

Správná odpověď je – Jennifer Lopez. A nutno uznat, že JLo rozhodně nemá důvod se za svůj přirozený vzhled stydět. Podle našeho názoru by bez make-upu mohla vyrazit klidně i na nějakou společenskou akci.

Hollywoodská kráska nedávno prozradila, v čem spočívá tajemství její perfektně hladké pleti – prý to chce hodně spánku a ovesných vloček.

"To je něco, co je pro vaši pokožku opravdu dobré," konstatovala v show Watch What Happens Live.

Jennifer Lopez zdroj: Snapchat

Dodejme, že Jennifer inkriminované video použila k propagaci traileru ke svému nadcházejícímu seriálu Shades of Blue. V tom hraje policistku jménem Harlee Santos, která je donucena stát se informátorkou FBI.

První ochutnávka byla zveřejněna v neděli a Lopez na její existenci ihned upozornila svých cca 30 milionů instagramových followerů.

"Jsem tak hrdá, že se s vámi můžu podělit o svou novou show @nbcshadesofblue. Podívejte se na trailer teď hned na mé facebookové stránce. Odkaz najdete v profilu. #ShadesOfBlue #FirstLook," uvedla.

zdroj: YouTube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku