Skupina One Direction natočila bláznivý klip se sexy pózami
zdroj: Profimedia

Skupina One Direction natočila bláznivý klip se sexy pózami

9. 1. 2013 – 15:58 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Členové populární chlapecké skupiny One Direction předvedli svá odhalená těla a hlavně smysl pro humor ve svém novém videoklipu nazvaném Kiss You.

Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson, Zayn Malik a Liam Payne ukázali v novém klipu, že si umějí ze sebe udělat legraci. Natáčení muselo být zábavné už vzhledem k tomu, kolik v něm vystřídali převleků. Video začíná divokou jízdou po horské cestě, kde někteří z nich řádí na motorce a další v červeném kabrioletu. Scénu vystřídá vězeňské prostředí a následně stylizace po vzoru Beatles.

Najednou se objeví v lyžařském oblečení, které je tak trochu v retro stylu a jde se na sjíždění svahu v přilehlých kombinézách, které pamatují ještě naše rodiče.

Nový One direction snow zdroj: Profimedia

Následuje scénka, kde kluci řádí na vlnách do půl těla nazí, což se bude zamlouvat zejména fanynkách něžného pohlaví. Vtipné na celém videoklipu je, že se natáčí ve studiu s umělými kulisy a je to také záměr celého natáčení, které ho dělá ještě zajímavějším. Videoklip si za dva dny od prvního umístění na internet pustilo už přes 11 milionů lidí, což je ohromný úspěch.
One Direction Harry zdroj: Profimedia


Britsko-irská skupina One Direction vznikla během sedmé série soutěže "The X-Faktor", kde jednotliví členové vystupovali sami za sebe a teprve tam je porota dala dohromady. Umístili se na třetím místě a poté podepsali smlouvu s nahrávací společností Syco music, dceřinou firmou Sony music. Nejčastěji se v médiích objevuje Harry Styles se svými milostnými aférkami. Určitě o nich ještě hodně uslyšíme.


Zatím bez komentáře, buďte první!