Skupina Lucie pomůže vybrat nové talenty v rámci Youtube Festu 2013!
zdroj: iREPORT.cz

Skupina Lucie pomůže vybrat nové talenty v rámci Youtube Festu 2013!

1. 5. 2013 – 9:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Český YouTube Fest 2013 nabízí už potřetí příležitost pro dosud neobjevené kapely a interprety ukázat svůj talent. Tváří letošního ročníku je skupina Lucie.

"Český YouTube Fest považujeme za skvělý projekt! Samotná výhra - možnost zahrát si na pódiích velkých letních festivalů - je upřímně to nejlepší, co může mladá kapela získat. Vystoupit před tisícovými davy a představit se publiku, které by vás jinak nemělo šanci poznat, je benefit, na který nemusí mnohdy dosáhnout ani zavedené kapely," shodují se členové skupiny Lucie a dodávají: "Tento rok na seznam přibyl jeden z nejlepších evropských festivalů, maďarský Sziget. Vyhrát místo v programu takové prestižní hudební akce může kapele urychlit kariéru o měsíce, ne-li o roky. A mimo to, bude to jistě fantastický zážitek!"

Vedle možnosti zahrát si na maďarském Szigetu, který každoročně přiláká 400 tisíc návštěvníků z více než 70 zemí, přichází letos festival s další novinkou - poprvé lze přihlašovat skladby nejen v češtině, ale také v angličtině nebo v jakémkoliv jiném cizím jazyce. Připomeňme, že loňský YouTube Fest vyhrála kapela Bek Ofis, která zabodovala s písní Náhradník.

Svá originální videa můžou muzikanti nahrávat na speciální YouTube kanál youtube.cz/ceskyfest po splnění podmínek nahrát až do 7. května. Z hudebních videí vybere odborná porota v čele se skupinou Lucie 15 nejlepších hudebníků, kteří postoupí do finále. O tom, kdo si zahraje na letních festivalech, pak už rozhodnou jen diváci svými hlasy na kanálu Českého Youtube Festu.

Bek Ofis vyhráli Český YouTube Fest 2012

V porotě hudebních expertů letos zasednou kromě Lucie také producent a muzikant Boris Carloff, vítěz minulého ročníku skupina Bek Ofis, šéf magazínu iREPORT Jarda Hudec a zástupci OSA a Bandzone.cz.

Odkaz na hudební novinky iREPORT zdroj: iREPORT.cz

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku